KaiOSYleinen

WhatsApp julkaistiin KaiOS-käyttöjärjestelmälle – ei vielä ladattavissa Nokia 8110 4G -puhelimelle

Pikaviestipalvelu WhatsApp on ilmoittanut, että yhtiön sovellus on nyt tarjolla KaiOS-käyttöjärjestelmälle. Toistaiseksi sovellus on ladattavissa vain muutamalle intialaiselle JioPhone-puhelimelle, mutta saatavuuden pitäisi laajentua lähitulevaisuudessa muun muassa Nokia 8110 4G -puhelimelle, joka perustuu KaiOS-käyttöjärjestelmään.

WhatsAppin mukaan sovellus tuotiin KaiOS-käyttöjärjestelmälle, jotta Intiassa suositulla peruspuhelinalustalla ihmiset voisivat yksinkertaisesti, luotettavasti ja turvallisesti kommunikoida ystävien ja perheen kanssa. KaiOS-versio WhatsAppista tarjoaa pitkälti samat ominaisuudet kuin Android- ja iOS -versiotkin. Sovelluksella voi viestitellä turvallisesti ja lähettää kuvia ja videoita salatun yhteyden kautta. Sovelluksesta löytyy tuki myös ääniviesteille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi WhatsApp on tarjolla JioPhone- ja JioPhone  2 -puhelimien AppStoresta. Sovellusta ei löydy toistaiseksi muiden KaiOS-puhelimien sovelluskaupoista, mutta sovellus tulee lähiaikoina myös Nokia 8110 4G -puhelimen käyttäjien ulottuville.

Lähde: WhatsAppin blogi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:KaiOS