AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 9- ja Nokia X7 -puhelimien näyttöpaneelit vuotokuvissa – Ei näyttölovia

HMD Globalilta odotetaan ainakin yhtä uutta huippupuhelinta sekä keskihintaista korvaajaa Nokia 7 Plus -mallille. Aikaisemmin Nokia 9 nähtiin varsin tarkassa kuvassa, joka paljasti puhelimeen huhutun 5 kameran yhdistelmän. Tänään Kiinassa on vuodettu kaksi uutta kuvaa, joissa on väitetysti nähtävissä Nokia 9 -puhelimen sekä Nokia X7 -puhelimen näyttöpaneelit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista mielenkiintoisin on tietysti väitetty Nokia 9:n näyttöpaneeli, joka paljastaa mahdollisesti ensimmäisen kerran puhelimen etuosan. Kuvasta on nähtävissä, että puhelin tulee saamaan 18:9-kuvasuhteen kosketusnäytön, jossa on pyöristetyt kulmat, mutta ei kuitenkaan Nokian tuoreimmista keskiluokan puhelimista tuttua näyttölovea. Nokia 9 -puhelimeen on odotettu myös sormenjälkilukijaa, joka sijaitsee näytössä. Kuvasta nähdään paikka yhdelle etukameralle.

Huhuissa Nokia 9 on tunnettu myös Nokia A1P -koodinimellä sekä TA-1094-mallikoodilla. Puhelimessa pitäisi olla Snapdragon 845 -piiri, LG:n valmistama pOLED-näyttö sekä ”suuririskinen” kamera, joka voisi viitata kameravalmistaja Light.con kehittämään monilinssisuunnitteluun perustuvaan tekniikkaan.

Lisäksi Kiinassa on julkaistu kuva, jossa väitetään olevan Nokia X7 -puhelimen valkoinen näyttöpaneeli. Puhelimen odotetaan kantavan globaalisti nimeä Nokia 7.1 Plus. HMD Globalilta on huhuissa odotettu Phoenix-koodinimeä kantavaa Snapdragon 710 -puhelinta, joka voisi hyvinkin olla Nokia X7. Vuodetussa kuvassa näyttöpaneeli on todennäköisesti 18:9-kuvasuhteinen, sillä näyttölovea ei näytä olevan. Näytössä on myös pyöristetyt kulmat.

HMD Global on ollut itse varsin hiljaa tulevista julkaisuista, vaikka uusia puhelimia odotetaan vielä syyskuun lopussa tai lokakuun alussa.

Lähde: Baidu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android