AndroidRazerYleinen

Vuotokuva: Razer Phone 2 näyttää samalta kuin edeltäjänsä

Razer on julkaisemassa uuden Razer Phone 2 -puhelimen vielä kuluvan vuoden aikana. Vaikka puhelimen tarkoista teknisistä tiedoista ei vielä tiedetä paljokaan, niin AndroidHeadlines on saanut käsiinsä lehdistökuvia, joissa väitetään esiintyvän vielä julkaisematon pelipuhelin.

Kuvat kertovat, että Razerilla ei ole paljoa uutta annettavaan ulkoisen toteutuksen kohdalla, sillä alkuperäinen Razer Phone ja Razer Phone 2 ovat rinnakkain laitettuina pitkälti identtiset. Kuvista voi kuitenkin huomata, että viime vuoden mallissa on hieman ohuemmat näyttöä kiertävät kehykset kuin vuotaneessa seuraajaehdokkaassa. Myös tarkkaan katsoessa voi huomata, että etukameraa on hieman siirretty ja se löytyy nyt vasemmasta yläkulmasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vasemmalla Razer Phone ja oikealla Razer Phone 2.

Huhuissa Razer Phone 2:n odotetaan saavan Snapdragon 845 -järjestelmäpiirin sekä 8 gigatavua RAM-muistia. Lisäksi myös 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa on yksi mahdollisista ominaisuuksista. Jos vuotokuvasta löytyvä päivämäärä kertoo uutuuspuhelimen julkaisupäivän, niin Razer Phone 2 saatetaan nähdä jo 10. lokakuuta.

Lähde: AndroidHeadlines.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android