WhatsAppYleinen

WhatsApp sai merkittävän päivityksen – Tekstiä voi muotoilla nyt uudella tavalla

WhatsApp on kertonut muutamista uudistuksista, joita palveluun on nyt tuotu kaikkien saataville. Mukana on uudistuksia tekstin muotoiluun, joilla voi tehdä keskustelukokemuksesta paremman. Aiemmin WhatsAppissa pystyi lihavoimaan, kursivoimaan, yliviivaamaan sekä käyttämään monospace-fonttia.

Näiden lisäksi WhatsApp saa nyt muita mahdollisuuksia. Jatkossa tekstiä voidaan listata pisteillä ja numeroilla, lisätä lohkokommentteja (Block Quote) sekä mukana on myös sisäkkäinen koodimuotoilu (Inline Code). Uusia tyylimuotoja tuetaan nyt Android-, iOS-, Web- ja Mac-sovelluksilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WhatsApp on jakanut yläpuolella olevan kuvan, jossa on selvennettynä uudet muotoiluominaisuudet. Kuvasta käy ilmi myös, miten muotoilut saa aktivoitua.

Jos haluaa listata tekstiä pisteillä, niin yksinkertaisesti tekstin eteen täytyy laittaa ”-” -merkki. Lisäksi numerolistaus menee vastaavasti, mutta käyttämällä numeroja ”1.” -tyylillä. Block Quote saadaan laittamalla tekstin eteen merkki ”>” sekä Inline Code saadaan laittamalla teksti ”`” -merkkien väliin.

Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp