SamsungYleinen

Samsung Galaxy Fit3 -aktiivisuusranneke julkaistiin – Tarjoaa suuremman näytön sekä monia muita uudistuksia

Samsung on julkistanut vihdoin virallisesti uuden Galaxy Fit3 -aktiivisuusrannekkeen, josta on nähty useita erilaisia vuotoja viime kuukausien aikana.

Galaxy Fit3 tarjoaa alumiinisen rungon sekä 5 ATM ja IP68 -luokituksien mukaisen vedenkestävyyden. Väriversioita on tarjolla kolme, jotka ovat harmaa, hopea sekä pinkki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 1,57 tuumaa ja se perustuu OLED-tekniikkaan. Samsungin mukaan näyttö on 45 prosenttia suurempi kuin edeltäjämallissa. Akku on kooltaan 208 milliampeerituntia, joka takaa käytön 13 päiväksi normaalissa käytössä.

Aktiivisuusranneke tuo mukanaan myös useita terveys- ja urheilutoimintoja. Näitä ovat muun muassa unen seuranta, kuorsauksen tunnistus, SpO2-mittaus, stressitason seuranta, sykkeen seuranta ja univalmennus. Laitteeseen on saatu myös yli 100 erilaista urheilutilaa, kaatumisen tunnistus sekä tuki SOS-toiminnolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin mukaan laitteessa on myös muita yksinoikeudella Galaxy-laitteille suunnattuja toimintoja. Galaxy Fit3 tukee muun muassa kameran etälaukaisua, median hallintaa, Find My Phone -ominaisuutta sekä tilojen synkronointia puhelimen ja kellon välillä.

Galaxy Fit3:n kerrotaan tulevan saatavilla useilla markkinoilla, mutta tarkkaa hintaa ei vielä vahvistettu. Suomen osalta Samsung ei ole vielä uutuustuotteesta tiedottanut mitään.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung