WhatsAppYleinen

WhatsApp sai nyt tuen HD-tasoisille videoille

WhatsAppin logo

WhatsApp on jälleen tehnyt käyttäjiä miellyttävän uudistuksen palveluunsa, jota on odotettu jo vuosia. WhatsApp tukee nyt HD-tasoisia videoita. Aikaisemmin WhatsApp lisäsi palveluun tuen myös HD-tasoisille kuville, ja tarkempien videoiden kerrottiin tulevan tarjolle myöhemmin.

HD-videoiden lähetys on nyt mahdollista, mutta tietysti se ei ole välttämättä heti kaikkien saatavilla. WhatsAppin mukaan ominaisuutta jaetaan hieman porrastetusti, ja se on saatavilla niin Android- kuin iOS-laitteillekin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden ominaisuuden ansiosta käyttäjät voivat lähettää 720p-tasoisia videoita aikaisemman 480p-tarkkuuden sijasta. Tietysti WhatsApp lähettää edelleen tutulla heikolla laadulla, jos ei erikseen valitse parempaa tarkkuutta. Videota lähettäessä täytyy painaa uutta HD-painiketta näytön yläreunassa, jonka jälkeen video lähetetään tarkempana.

Kuten aikaisemmin HD-kuvien kanssa, niin myös kaikki videot ovat jatkossakin WhatsApp-palvelussa päästä päähän salattuja. Kun vastaanottaja katsoo videota, niin se näkee HD-logon ansiosta kyseessä olevan HD-video.

Lähde: Techcrunch.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp