WhatsAppYleinen

WhatsApp tukee nyt tietojen siirtämistä virallisesti Android-puhelimista iOS-puhelimiin

WhatsAppin logo

WhatsApp on suosittu pikaviestipalvelu ympäri maailmaa, mutta viestihistorian siirtäminen esimerkiksi Android- ja iOS-laitteiden välillä on ollut todella haastavaa. Nyt on kuitenkin saatu muutos aikaiseksi, sillä WhatsApp tukee nyt tietojen siirtämistä virallisesti Androidin ja iOS:n välillä.

Aikaisemmin WhatsAppin tietojen siirtäminen Androidin ja iOS:n välillä oli saatavilla vain beetaversiossa, mutta nyt se on saatavilla kaikille. Käyttäjät pystyvät nyt siirtämään tilitiedot, profiilikuvan, yksittäiset keskustelut, ryhmäkeskustelut, viestihistorian, median ja asetukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WhatsAppin mukaan ominaisuuden käyttämistä varten tarvitaan Android 5.0 tai uudemmalla versiolla varusteltu puhelin sekä iPhone, jossa on iOS 15.5 tai sitä uudempi versio. Lisäksi käytössä pitää olla WhatsApp-versio 2.22.7.74 tai sitä uudempi Android-puhelimilla sekä versio 2.22.10.70 tai sitä uudempi iOS-laitteella.

Lisäksi käytössä pitää olla uusi tai tehdasasetuksiin palautettu iPhone-puhelin ja Android-puhelimeen tarvitaan Move to iOS -sovellus. Molempien laitteiden täytyy olla myös yhdistettynä samaan Wi-Fi-verkkoon, virtalähteeseen ja käytettävä on samaa puhelinnumeroa uudessa iOS-laitteessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ainoat asiat, joita ei voi siirtää ovat puheluhistoria sekä näyttönimi. Tarkemmat ohjeet tietojen siirtämiseksi Androidista iOS-sovellukseen löytyvät WhatsAppin tukisivulta.

Valitettavasti vasta toistaiseksi tarjolla on WhatsAppin tietojen siirto Androidista iOS-versioon. Aikaisemmin vastaava on ollut mahdollista iOS-versiosta Androidiin erityisesti Samsungin puhelimilla.

Lähde: WhatsApp

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp