SamsungYleinen

WhatsAppin viestihistorian voi nyt siirtää Androidin ja iOS:n välillä – aluksi saatavilla Samsungin uutuuspuhelimille

Suosittu pikaviestipalvelu WhatsApp on vihdoin mahdollistamassa käyttäjille helpomman tavan vaihtaa Androidin ja iOS:n välillä saumattomasti. Kyseessä on varmasti yksi kaivatuimmista ominaisuuksista WhatsApp-palveluun, mutta nyt siihen on tulossa ratkaisu ainakin osalle käyttäjistä.

WhatsApp mahdollistaa viestihistorian siirtämisen Androidin ja iOS:n välillä saumattomasti, ja aluksi ominaisuus on saatavilla Samsungin uutuuspuhelimissa. Käyttäjät pystyvät tuomaan keskusteluhistorian ohella uuteen puhelimeen myös ääniviestit, valokuvat ja videot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aluksi ominaisuus on saatavilla uusissa taitettavissa Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimissa, jotta iPhone-puhelimien käyttäjät voisivat siirtyä Samsungin puhelimiin helpommin. Myöhemmin ominaisuus on tulossa tarjolle myös kaikille, eli käyttäjät voivat siirtyä käyttöjärjestelmien välillä ja säästää kaikki WhatsApp-tietonsa puhelimesta riippumatta.

”WhatsApp-viestisi kuuluvat sinulle. Siksi ne tallennetaan oletusarvoisesti puhelimeesi, eivätkä ne ole käytettävissä pilvipalvelun tavoin, kuten monissa muissa viestipalveluissa. Olemme innoissamme siitä, että ihmisten on helppo siirtää WhatsApp-historiansa turvallisesti käyttöjärjestelmästä toiseen. Tämä on ollut yksi käyttäjien halutuimmista ominaisuuksista jo vuosia, ja ratkaisimme sen yhdessä käyttöjärjestelmien ja laitevalmistajien kanssa”, kertoi WhatsAppin tuotepäällikkö Sandeep Paruchuri.

WhatsApp on suunnitellut sovellukseensa myös mahdollisuutta käyttää palvelua monella laitteella samanaikaisesti. Lisäksi hiljattain WhatsApp toi sovellukseen tuen kerran katsottaville kuville, jonka avulla lähetetyt videot ja kuvat tuhoutuvat automattisesti yhden näyttö kerran jälkeen.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Vielä jäi askarruttamaan kummassa laitteessa whatsup pitää olla aktivoituna siirron yhteydessä. Vanhassa iphonessa josta siirretään, vai uudessa androidpuhelimessa johon siirretään.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung