WhatsAppYleinen

WhatsApp uudistui Androidilla

WhatsAppin logo

Suosittu viestipalvelu WhatsApp on uudistunut Android-laitteilla. WhatsApp on kertonut tällä viikolla sovelluksen navigointipalkin vaihtaneen paikkaa, joka helpottaa käyttöä.

Aikaisemmin sovelluksessa oli yläpalkki, jossa oli neljä välilehteä; yhteisö, keskustelut, tilat ja puhelut. Uusi navigointipalkki on sovelluksen alareunassa, ja ne ovat WhatsAppin mukaan lähempänä peukaloita ja sen myötä helpommin saatavilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Navigointipalkin järjestys on myös muuttunut, ja tilat ovat vaihtaneet nimekseen ”päivitykset”. Lisäksi kaikilla välilehdillä on oma kuvakkeensa. Aikaisemmin vanha yläpalkki oli vihreä ja nyt väritys on valkoinen. WhatsAppin tavoitteena on ollut parantaa kokemusta helpommaksi.

Uusittu ulkoasu on ollut saatavilla jo jonkin aikaa valituille käyttäjille, mutta nyt virallisen ilmoituksen jälkeen se tulee saataville kaikille uusimman päivityksen myötä.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Olen päinvastaista mieltä. Puhelimen toimintonäppäimet ovat alhaalla ja nyt WhatsApp valikko on siirtynyt sinne. Riskinä on osua väärään kohtaan.

    1. Eleet toimii

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp