WhatsAppYleinen

WhatsApp uudistuu kaikilla – Tämä on uutta

WhatsApp on tällä viikolla ilmoittanut virallisesti uusista muutoksista, joita tullaan näkemään suositun pikaviestipalvelun ulkoasussa. Muutokset ovat jo saatavilla joillekin käyttäjille, mutta niitä jaetaan hieman porrastetusti.

Android-laitteilla WhatsApp tuo mukaan navigointipalkin, joka on sijoitettu sovelluksen alareunaan. Sovelluksen käyttöliittymä on myös uudistunut värityksen osalta, jonka luvataan olevan nyt raikkaampi. Uusi väripaletti on valittu 35 eri vaihtoehdon joukosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WhatsApp on myös panostanut tummaan tilaan. Käyttöön on otettu aikaisempaa syvemmät sävyt, joiden avulla pyritään vähentämään silmien rasitusta heikossa valaistuksessa. Tumma tila on myös hieman aikaisempaa tummempi, joka tuo helpotusta lukemiseen.

Vastaavasti iOS-laitteilla on aikaisempaa helpompaa lähettää valokuvia ja videoita uuden liite-asettelun ansiosta. Sen sijaan, että valikko olisi koko näytön kokoinen, niin nyt tarjolla on laajennettavan valikko, joka mahdollistaa vaihtoehtojen helpomman näkemisen median ja asiakirjojen lähettämisessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WhatsApp on myös kertonut sovelluksen sisällä olevien kuvakkeiden uudistuvan. Kuvakkeet ovat pyöreämpiä ja tarjoavat ääriviivallisen tyylin. Keskustelujen oletustaustakuva on myös täysin uusi.

Lähde: Techcrunch.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. masentavan minimalistinen uudistus.

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp