MicrosoftWindows 10

Windows 10 saapuu kaikille Lumia Denim-päivityksen sisältäville puhelimille

Microsoft herätti eilen hämmennystä Windows 10 Mobile-version saatavuudesta, sillä yhtiö kertoi sivuillaan päivityksen saapuvan vain muutamille tietyille Lumia-malleille.

Microsoft on listannut sivuillensa muutamia Lumioita, jotka saavat Windows 10-päivityksen, mutta kuitenkaan tämä ei tarkoita sitä, että esimerkiksi listauksesta uupuva Lumia 1520 ei saisi päivitystä. Microsoftin Vesku Paananen kertoi Twitterissä, että yhtiön olisi tarkoitus päivittää kaikki Lumia Denim-päivityksen saaneet Lumia-puhelimet Windows 10 aikaan. Tämä tarkoittaa siis sitä, että puhelimesta täytyy löytyä Lumia Denim-päivitys ennen kuin Windows 10 on mahdollista ladata. Windows 10 Mobile-versio tullaan julkaisemaan vielä tämän vuoden aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

windows-10-benefit4-jpg

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

5 Kommenttia

  1. No tuo on hyvä uutinen. Itselläni Lumia 1520, jonka puuttuminen Microsoftin listalta pisti kyllä ihmettelemään.

    1. Juu itsekin ihmettelin paljon, mutta onneksi nyt on varmuus, että myös itseltänikin löytyvä Lumia 1520-päivittyy.

  2. Moi! Lupaamme tehdä parhaamme tämän asian suhteen. Joitakin Windows 10 -ominaisuuksia voi kuitenkin puuttua joissakin malleissa laitteistovaatimusten takia.

    1. Ei haittaa, vaikka jotakin puuttuisikin. Pääasia on, että tulisi se kymppi mahdollisimman moneen Lumiaan. Ja kiitoksia vastauksesta!

  3. Marketista upgrade advisor asentaen lumia 1520.. w10 päivitys juuri asentumassa…

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft