MotorolaYleinen

Wow, mikä näyttö! Jättivuoto paljastaa taittuvat Motorola Razr 50 Ultra- ja Razr 50 -puhelimet

Motorola Razr 50 Ultra sekä Razr 50

Motorola näyttää valmistautuvan kahden uuden taittuvanäyttöisen puhelimen julkaisuun aivan kuten viime vuonnakin nähtiin. Tällä kertaa luvassa ovat Motorola Razr 50 Ultra sekä Razr 50. Molemmat ovat saamassa mielenkiintoisia uudistuksia verrattuna edeltäjiinsä.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on jakanut molemmista puhelimista tarkkoja tuotekuvia kaikissa tulevissa väriversioissa. Kuvissa nähdään molempien saavan aikaisempaa suuremmat näytöt.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on varustellut Razr 50 Ultran entistäkin suuremmalla ulkopuolen näytöllä, joka yltää lähes reunasta reunaan. Näyttö pitää sisällään myös kamerat ja salaman, kuten edeltäjässä, mutta näytön yläreunaa on viety selvästi ylemmäksi. Puhelimen sisällä on edelleen tuttu taittuva näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä.

Kuvissa Razr 50 Ultra on esillä kolmessa värissä, jotka ovat vuoden 2024 väri Peach Fuzz, tummansininen sekä tummanvihreä. Kaikissa väreissä on nähtävästi vegaaninahkainen viimeistely. Kuvista voidaan nähdä puhelimen saavan oikeaan reunaansa äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainikkeen, jossa on integroituna sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vasemmassa reunassa on SIM-korttiluukku, ja yläreunassa on vain yksi mikrofoni. Alareunasta löytyy mikrofonien ohella myös USB-C-liitin sekä kaiutin.

Jos huhut pitävät paikkansa, niin Razr 50 Ultrassa olisi 6,9 tuuman sisänäyttö, jossa on 2640 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 165 hertsin virkistystaajuus. Ulkonäyttö olisi 4,0 tuuman kokoinen, joka on 0,4 tuumaa suurempi kuin edeltäjässä. Puhelimeen odotetaan kahta 50 megapikselin kameraa ulkopuolelle sekä 32 megapikselin etukameraa.

Puhelimeen on tulossa myös Qualcommin uusi Snapdragon 8s Gen 3 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akku tulisi olemaan 4000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 45 watin teholla. Muita mainittavia tietoja olisivat Android 14, Dual-SIM, Bluetooth 5.4 sekä NFC. Mitoiksi kerrotaan 171 x 74 x 7,2 mm ja painoksi 184 g.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vastaavat kuvat ja tiedot on vuodettu myös Motorola Razr 50 -puhelimesta, ja nähtävästi kyseessä on enemmän viime vuoden Razr 40 Ultraa muistuttava laite. Motorola on onnistunut suurentamaan ulkopuolen näyttöä selvästi, vaikkakin se on nyt hieman pienempi kuin Razr 50 Ultrassa. Näytön yläosassa on hieman paksumpi kaistale, mutta ulkonäytön käyttö on selvästi paranemassa verrattuna edeltäjään.

Pienempää näyttöä lukuun ottamatta ulkoasu on lähes samanlainen kuin Razr 50 Ultrassa. Väriversiot ovat nyt eri, sillä Razr 50 tulee tarjolle oranssina, harmaana sekä khakina. Nähtävästi kaikissa väreissä on tuttu vegaaninahkainen viimeistely. Tietojen mukaan puhelimen mitat olisivat 171 x 74 x 7,2 mm ja painoa olisi 188 g.

Razr 50 tulee saamaan tutun 6,9 tuuman pOLED-näytön, jossa on 2640 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Ulkopuolen näyttö olisi 3,63 tuumaa. Kameroita ulkopuolelle tulee kaksi, joiden tarkkuudet ovat 50 ja 13 megapikseliä, kun etuosassa on 32 megapikselin kamera.

Tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin kehittämän Dimensity 7300x -järjestelmäpiirin, jonka tehokkain ydin toimii 2,5 GHz:n kellotaajuudella. RAM-muistia pitäisi olla 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 256 gigatavua. Akku tulee olemaan 4200 milliampeeritunnin kokoinen. Muita ominaisuuksia ovat Android 14, Bluetooth 5.4 sekä NFC.

Motorola julkistanee uudet Razr 50 -sarjan puhelimet kesän aikana. Huhujen mukaan Motorola ei olisi muuttamassa hinnoittelua verrattuna edeltäjiin, eli Razr 50 Ultra maksaisi 1199 euroa ja Razr 50 vastaavasti 899 euroa.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola