XiaomiYleinen

Xiaomi 13 Lite on todennäköisesti sama laite kuin Xiaomi Civi 2 – saatetaan julkaista myös nimellä Xiaomi 12 Lite 5G NE

Xiaomi Civi 2

Xiaomi valmistautuu uusien Xiaomi 13 -sarjan älypuhelimien julkaisuun erityisesti Kiinan markkinoilla, mutta nyt sertifiointitiedot paljastavat ainakin yhden malliston puhelimista tulevan myyntiin globaalisti. Kyseessä on Xiaomi 13 Lite, joka saatetaan julkaista myös toisella nimellä.

IMEI-tietokannasta on tällä kertaa paljastunut, että Xiaomi 13 Lite on tulossa globaaleille markkinoille lähikuukausina. Tietokannasta on löytynyt Xiaomin puhelin mallinumerolla ”2210129SG”, jossa kirjain ”G” tarkoittaa globaaleille markkinoille suunnattua mallia. Nimeksi on mainittu Xiaomi 13 Lite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 13 Lite mainittu tietokannassa.

Jo aikaisemmin tietokannasta löytyi samalla mallinumerolla kulkeva puhelin, jonka nimeksi oli ilmoitettu ”Xiaomi 12 Lite 5G NE”. Erikoista on siis, että sama puhelin tultaisiin julkaisemaan kahdella eri nimellä, tai Xiaomi on päättänyt jälkikäteen julkaista Xiaomi 12 Lite 5G NE -puhelimen sittenkin Xiaomi 13 Lite -mallinimellä.

Aikaisempien raporttien mukaan kyseessä olisi globaaleille markkinoille suunnattu versio Xiaomi Civi 2 -puhelimesta, joka on esitelty jo Kiinassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos kyseessä on uudelleen brändätty versio Xiaomi Civi 2 -puhelimesta, niin tekniikasta on jo hyvät tiedot olemassa. Xiaomi 13 Lite voisi saada 6,55 tuuman kaartuvan näytön, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa olisi myös Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiri.

Kameroita on takaosassa kolme, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 20 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on peräti kaksi 32 megapikselin kameraa, joiden kaverina on myös eteenpäin suunnatut salamat. Tarkemmin Xiaomi Civi 2 -puhelimen tietoihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi