XiaomiYleinen

Xiaomi 12 Lite 5G NE varmistui IMEI-tietokannasta – voisiko kyseessä olla Xiaomi Civi 2 uudella nimellä?

Xiaomi Civi 2

Xiaomin on huhuttu kehittävän Xiaomi 12 Lite 5G NE -puhelinta, joka olisi seuraaja hiljattain myös Suomessa myyntiin saadulle Xiaomi 12 Litelle. Puhelin on löytynyt aikaisemmin muutamista sertifioinneista, mutta nyt myös nimelle on taidettu saada vahvistus.

Mallikoodia ”2210129SG” kantava puhelin löytyi jo syyskuussa FCC-sertifioinnista, mutta myöhemmin se on löytynyt myös IMDA- ja EEC-sertifioinneista. Nyt samaisella mallikoodilla varusteltu puhelin on ilmestynyt IMEI-tietokantaan, jossa nimeksi on kerrottu Xiaomi 12 Lite 5G NE.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin on löytynyt IMEI-tietokannasta.

Tiedot viittaavat siihen, että Xiaomi 12 Lite 5G NE voisi globaaleilla markkinoilla olla uudelleen nimetty tai hieman muokattu versio Kiinassa julkaistusta Xiaomi Civi 2 -puhelimesta. Kyseisen puhelimen mallikoodi on 2209129SC, jossa on jonkin verran yhtäläisyyksiä tulevan puhelimen mallikoodin kanssa.

Xiaomi 12 Lite 5G NE on saanut jo useita tärkeitä sertifiointeja, joten huhut viittaisivat julkaisun tapahtuvan mahdollisesti vielä lokakuun lopulla. Mahdollisesti puhelin voidaan nähdä myös vielä myöhemmin, sillä Xiaomi 12 Liten julkaisusta ei ole vielä pitkä aika.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FCC-sertifiointi on paljastanut puhelimesta tulevan ainakin kolme muistiversiota, jotka ovat 6 + 128 gigatavua, 8 + 128 gigatavua sekä 8 + 256 gigatavua. Puhelin tarjoaa 5G-yhteydet, Wi-Fi- ja Bluetooth-tuen sekä NFC:n. Todennäköisesti käyttöjärjestelmänä on Android 12 tai 13, jonka päällä hyrrää MIUI 13 -käyttöliittymä.

Xiaomi Civi 2

Jos kyseessä on uudelleen brändätty versio Xiaomi Civi 2 -puhelimesta, niin tekniikasta on jo hyvät tiedot olemassa. Xiaomi 12 Lite 5G NE voisi saada 6,55 tuuman kaartuvan näytön, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa olisi myös Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kolme, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 20 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on peräti kaksi 32 megapikselin kameraa, joiden kaverina on myös eteenpäin suunnatut salamat. Tarkemmin Xiaomi Civi 2 -puhelimen tietoihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi