XiaomiYleinen

Xiaomi 13 Ultra julkaistaan ensimmäisille globaaleille markkinoille ensi viikolla – näin paljon se voi maksaa Euroopassa

Xiaomi esitteli huhtikuussa uuden Xiaomi 13 Ultra -älypuhelimen kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta globaalista julkaisusta ei vielä silloin kerrottu. Xiaomin mukaan puhelin tulee globaalisti myyntiin myöhemmin. Nyt julkaisu on nähtävästi luvassa jo ensi viikolla.

Xiaomin Hongkongilaisella sivulla on käynnistynyt lähtölaskenta, joka vahvistanee globaalin julkaisun lähenevän. Sivuston mukaan julkaisu paikallisilla markkinoilla olisi keskiviikkona 7. kesäkuuta, jolloin odotetaan tarkempia hinta- ja saatavuustietoja. Todennäköisesti tiedot saadaan vain Hongkongin osalta, sillä Xiaomi ei ole toistaiseksi puhunut Euroopan saatavuudesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Xiaomi 13 Ultra tulisi Euroopassa myyntiin 1299 euron suoritushinnalla, joka on paljastunut alankomaisen jälleenmyyjän toimesta. Lisäksi yksi saksalainen jälleenmyyjä oli listannut puhelimen sivuillensa 1277 euron hinnalla. Joidenkin huhujen mukaan hinta voisi nousta jopa 1499 euroon.

Xiaomi 13 Ultran perusvärit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 13 Ultra on todellinen lippulaivapuhelin, jossa on panostettu vahvasti kameroihin yhteistyössä Leican kanssa. Puhelimessa on muun muassa 6,73 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, 5000 milliampeeritunnin akku sekä 90 watin pikalataus. Takaosassa on peräti neljä 50 megapikselin kameraa, joista pääkamera on tuuman suuruinen.

Tarkemmat tiedot Xiaomi 13 Ultrasta löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi