XiaomiYleinen

Xiaomi 13 Ultrasta julkaistiin kolme uutta väriversiota – tältä kameramonsteri näyttää sinisenä, oranssina sekä keltaisena

Xiaomi 13 Ultra

Xiaomi esitteli Kiinan markkinoille huhtikuussa uuden Xiaomi 13 Ultran, joka on yhtiön toistaiseksi paras kamerapuhelin. Xiaomi on luvannut tuoda puhelimen myyntiin myös globaalisti, mutta tarkkaa aikataulua sen osalta ei ole annettu. Tänään Xiaomi on esitellyt kotimarkkinoillaan kolme uutta värivaihtoehtoa puhelimesta.

Xiaomi 13 Ultra julkaistiin alun perin vihreänä, mustana sekä valkoisena. Tänään julkaistut väriversiot ovat sininen, oranssi sekä keltainen. Kyseiset värit ovat tarjolla ainoastaan rajoitettuna eränä. Kaikissa väreissä puhelimen runko on musta, mutta takaosan nahkapinta on vaihtunut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myynnin kerrotaan alkavan Kiinassa 6. toukokuuta ja kaikissa erikoisväreissä on 16 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Hinnaksi on ilmoitettu 6499 juania, joka vastaa 849 euroa. Hinta on täysin sama kuin muillakin väriversioilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 13 Ultra on mielenkiintoinen älypuhelin, sillä siinä on panostettu Leica-yhteistyön myötä erityisesti kuvaukseen. Puhelimen takaosassa on neljä 50 megapikselin tasoista kamerasensoria, joista pääkameran sensorikoko on jopa tuuman verran. Puhelimessa on myös tehokkain Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri sekä 6,73 tuuman LTPO AMOLED -näyttöpaneeli.

Tarkat tiedot Xiaomi 13 Ultrasta löytyy aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Xiaomi 13 Ultran perusvärit.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi