HTCYleinen

Tässä on toistaiseksi julkaisematon HTC U23 Pro 5G – vuoto vahvistaa 108 megapikselin kameran ja Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiirin

HTC U23 Pro 5G / Kuva: Ptt.cc

HTC:n on huhuttu julkaisevan uuden keskihintaluokan älypuhelimen tänä vuonna, josta saatiin ensimmäisiä tietoja jo sertifioinneista. Viime vuonna nähtiin HTC Desire 22 Pro, mutta nyt HTC näyttää herättävän henkiin U-malliston. Uutuuspuhelimen nimi tulee olemaan HTC U23 Pro 5G, sillä nyt nettiin on vuodettu myös live-kuvia prototyyppilaitteesta.

Taiwanilaisen PTT.CC-keskustelufoorumin käyttäjä on pystynyt jo nyt ostamaan epävirallisia reittejä pitkin HTC U23 Pro 5G -puhelimen prototyypin. Tämän myötä puhelimesta on julkaistu kuvia sekä saatu vahvistuksia teknisistä yksityiskohdista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista saadaan hyvä käsitys puhelimen muotoilusta. HTC on tuonut takaosaan laatikkomaisen kamera-alueen, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Teksti vahvistaa pääkameran tarkkuuden olevan 108 megapikseliä ja siinä on optinen kuvanvakautus. Kyseessä on samalla ensimmäinen HTC:n puhelin 108 megapikselin kameralla.

HTC U23 Pro 5G:n rakenteen kerrotaan olevan valmistetun muovista. Puhelimen oikeassa kyljessä on esillä äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija. Puhelimen yläreunassa kerrotaan olevan 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä alareunassa on SIM-korttipaikka, USB-C-liitin, mikrofoni sekä kaiutin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen etuosassa on tasainen näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Tietojen mukaan HTC käyttää tällä kertaa AMOLED-paneelia. Tehoista laitteessa on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Akku on kooltaan 4600 milliampeerituntia, ja HTC on suunnitellut puhelimeen myös tuen langattomalle lataukselle. Tarkempia tietoja puhelimesta ei ole toistaiseksi kerrottu. Todennäköisesti HTC tulee julkistamaan puhelimen vuoden toisen neljänneksen aikana.

HTC U23 Pro 5G / Kuva: Ptt.cc

Lähde: PTT.CC

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC