XiaomiYleinen

Xiaomi 13T -puhelimet tulossa tämän vuoden aikana, mutta Xiaomi 13S -puhelimia ei todennäköisesti nähdä

Xiaomi 13 Pro

Xiaomi on julkistamassa Xiaomi 13 -sarjan älypuhelimet globaaleille markkinoille MWC-messujen yhteydessä tämän viikon sunnuntaina. Myöhemmin tänä vuonna, mahdollisesti vasta vuoden loppupuolella Xiaomi julkistaa uudet T-sarjan lippulaivapuhelimet.

Vuotajan Mukul Sharman mukaan Xiaomi on aloittanut testaamaan Xiaomi 13T -sarjan älypuhelimia muun muassa Euroopassa. Tarkempaa tietoa puhelimista ei vielä annettu, mutta odotettavasti julkaisu tapahtuu myöhemmin tänä vuonna. Xiaomi 12T -sarjan puhelimet julkaistiin viime vuoden syksyllä, joten vastaava aikataulu saattaa olla kyseessä tänäkin vuonna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinasta kantautuvat huhut ovat myös kertoneet Xiaomin työstävän Xiaomi 13T -sarjaa. Tulossa pitäisi olla ainakin kaksi mallia, jotka olisivat Xiaomi 13T sekä Xiaomi 13T Pro. Vuotojen mukaan Xiaomi 13T Pro voisi olla uudelleen brändätty versio mahdollisesti myöhemmin Kiinan markkinoilla julkaistavasti Redmi K60 Extreme Edition -puhelimesta.

Xiaomi 13T voisi olla karsitumpi versio. Yleisesti T-sarjassa Pro-malli ja perusmalli ovat samanlaisia, mutta eroja nähdään kameroissa sekä järjestelmäpiireissä. Toistaiseksi Xiaomi 13T -sarjan puhelimien teknisistä tiedoista ei ole mitään varmuutta. Kyseessä ei ole kuitenkaan millään tavalla seuraajia nyt julkaistaville Xiaomi 13 -puhelimille, vaan T-mallisto tarjoaa huippuominaisuuksia edullisemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänä vuonna Xiaomi ei välttämättä tule julkistamaan Kiinan markkinoille myöskään uusia S-sarjan huippupuhelimia. Viime vuonna nähtiin Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro sekä Xiaomi 12S Ultra, joita ei tuotu myyntiin globaalisti. Tänä vuonna S-puhelimia ei odoteta edes Kiinaan.

Tiedot Xiaomin suunnitelmista tulevat varmasti vielä tarkentumaan, joten nyt tiedot kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan.

Lähde: Twitter, Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi