XiaomiYleinen

Xiaomi Book S 12.4” julkaistiin 699,99 euron hinnalla – Windows 11 -hybridilaite Snapdragon 8cx Gen 2 -prosessorilla

Xiaomi Book S 12.4″

Xiaomi on julkaissut tänään Euroopan markkinoille uuden Xiaomi Book S 12.4” -hybridilaitteen, joka on ensimmäistä laatuaan Xiaomin historiassa. Kyseessä on Windows 11 -laite, joka yhdistää tabletin ja kannettavan tietokoneen. Lisäksi Xiaomi Book S tarjoaa Qualcommin kehittämän prosessorin.

Uudessa hybridilaitteessa on nimensäkin mukaisesti 12,4 tuuman kokoinen LCD-kosketusnäyttöpaneeli, jossa on 2560 x 1600 pikselin tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös 500 nitin maksimikirkkaus. Xiaomi on tehnyt näytöstä yhteensopivan Smart Pen -kosketusnäyttökynän kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Book S 12.4″

Näytön yläpuolelle on saatu 5 megapikselin tasoinen etukamera videopuheluita varten. Laitteen takaosassa on 13 megapikselin tasoinen kamera.

Xiaomi Book S pitää sisällään Qualcommin kehittämän Snapdragon 8cx Gen 2 -prosessorin, joka on suunniteltu erityisesti kevyille kannettaville tietokoneille. Kyseessä on 7 nanometrin prosessilla valmistettu piiri, jossa on ARM-tekniikkaa ja kahdeksan ydintä. Xiaomi on varustellut laitteen 8 gigatavulla RAM-muistia sekä 256 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Book S 12.4″

Akku on kooltaan 4920 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 65 watin tehoisella pikalatauksella. Xiaomin mukaan akunkesto on 13,4 tuntia normaalissa käytössä. Laitteessa on USB-C-liitin latausta ja tiedonsiirtoa varten, mutta tarjolla on myös perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Laitteeseen on saatu myös muistikorttipaikka. Xiaomi Book S tukee Bluetooth 5.1- ja Wi-Fi 5 -yhteyksiä. Äänentoisto on stereokaiuttimien varassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Book S pitää sisällään Windows 11 -käyttöjärjestelmän S-tilassa, eikä Androidia. Laite on valmistettu alumiini-magnesiumseoksesta. Laite on vain 8,95 millimetriä paksu ja painoa sillä on vain 720 grammaa. Tarjolla laitteesta on ainoastaan tumman harmaa väriversio.

Euroopassa Xiaomi Book S 12.4” -hybridilaitteen myynti alkaa ensimmäisillä markkinoilla 30. kesäkuuta. Laitteen suositushinta on 699,99 euroa. Xiaomi Book S 12.4″ -laitteelle on erikseen ostettavissa näppäimistökuori (149,99€) sekä kosketusnäyttökynä (99,99€).

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi