XiaomiYleinen

Xiaomi Smart Band 7 julkaistiin Euroopassa 59,99 euron hintaan – tarjoaa monipuoliset terveys- ja urheiluominaisuudet

Xiaomi Smart Band 7

Xiaomi on julkaissut globaaleille markkinoille uuden Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeen, jonka ilmoitettiin myyneen Kiinassa jo aikaisemmin yli miljoona kappaletta. Nyt laite on saatavilla Euroopassakin, mutta toistaiseksi Xiaomi ei ole kertonut laitteen saatavuudesta Suomessa.

Euroopassa Xiaomi Smart Band 7 tulee myyntiin 59,99 euron suositushintaan 21. kesäkuuta lähtien. Valituilla markkinoilla Xiaomi tarjoaa laitteesta Early Bird -alennuksen, jolloin aktiivisuusranneke on saatavilla 49,99 euron hintaan. Laitteesta on yhteensä kuusi väriversiota, jotka ovat sininen oranssi, vihreä, vaaleanpunainen, musta ja valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Smart Band 7

Xiaomi Smart Band 7

Aktiivisuusranneke on rakennettu aikaisempaa 25 prosenttia suuremman 1,62 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin ympärille. Näytössä on kapeat kehykset, 500 nitin kirkkaus ja tarkkuus yltää 326 pikseliin tuumaa kohden (490 x 190). Xiaomi Smart Band 7:n tyyliä voi vaihtaa yli 100 uuden kellotaulun avulla ja tuettuna on nyt myös dynaaminen taustakuva sekä always-on-display-toiminto.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Smart Band 7 painaa ainoastaan 13,5 grammaa. Laitteessa on antibakteerinen TPU-ranneke ja Xiaomi tarjoaa sitä kuudessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen, musta, sininen, vaaleanpunainen, vihreä sekä oranssi.

Xiaomi Smart Band 7

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi