XiaomiYleinen

Xiaomi ei luopunut laturista uuden Mi 11 -puhelimen myyntipakkauksessa – mukana toimitetaan tehokas 55 watin laturi

Xiaomi Mi 11 -puhelimen myyntipakkauksen sisältö.

Xiaomi julkaisi tänään uuden Mi 11 -puhelimen, joka tulee myyntiin ensimmäisillä globaaleilla markkinoilla helmikuun aikana 749 euron hintaan. Vaikka puhelin esiteltiin joulukuun lopulla Xiaomin kotimarkkinoilla Kiinassa, niin globaalisti Xiaomi on toteuttanut yhden suuren muutoksen. Puhelimen myyntipakkauksesta löytyy nimittäin laturi.

Kiinassa Mi 11 -puhelin julkaistiin ilman laturia myyntipakkauksessa, mutta Xiaomi kuitenkin tarjosi mukaan laturin veloituksetta, jos sellaisen halusi. Xiaomi lähti Kiinassa siis samoille linjoille Applen ja Samsungin kanssa, jotka eivät toimita tuoreimpien puhelimiensa mukana enää laturia. Nähtävästi laturiton myyntipakkaus oli kokeilu Kiinassa Mi 11 -puhelimen kohdalla, sillä globaalisti puhelimen mukana toimitetaan 55 watin tehoinen laturi, ja se löytyy suoraan myyntipakkauksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi 11 -puhelimessa on suuri 4600 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata langallisesti 55 watin teholla ja langattomasti 50 watin teholla. Puhelimessa on myös tuki 10 watin käänteiselle langattomalle lataukselle. Mukana toimitettavalla 55 watin pikalaturilla puhelimen akku latautuu vain 45 minuutissa tyhjästä täyteen.

Xiaomi Mi 11 -puhelimen myyntipakkauksessa on mukana tehokkaan laturin ja puhelimen lisäksi myös, käyttöoppaat, kuulokeliitinadapteri, SIM-korttiluukun avaustyökalu, USB-latauskaapeli sekä muovinen suojakuori. Xiaomi on laittanut pakettiin siis tutut tarvikkeet, ja myyntipakkaus on erittäin kattava. Xiaomi Mi 11 -puhelimen ostajien ei tarvitse ostaa oleellisia tarvikkeita erikseen, vaan puhelimesta pääsee nauttimaan heti.

Suomessa Xiaomi Mi 11 -puhelinta odotetaan myyntiin alkuvuoden aikana. Globaalisti puhelimen hinta on 749 euroa, mutta Suomen osalta Xiaomi on luvannut kertoa tarkemmin lähempänä puhelimen myynnin alkamista. Xiaomi Mi 11 -puhelimeen voi käydä tutustumassa kattavasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Xiaomin julkaiseman unboxing-videon Mi 11 -puhelimesta voi katsoa alapuolelta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi