XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Redmi K40 -malliston älypuhelimet julkaistaan Kiinassa 25. helmikuuta

Xiaomi on esitellyt alkuvuoden aikana jo useita uusia älypuhelimia, eikä loppua ole näkyvissä. Xiaomin tytärbrändi Redmi on vahvistanut tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa, että uudet Redmi K40 -malliston älypuhelimet julkaistaan 25. helmikuuta. Puhelimia odotetaan myös globaalisti myyntiin, mutta eri mallinimillä kuin Kiinassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistujen tietojen mukaan Redmi K40 -mallisto tulee saamaan täysin uusitun muotoilun, uuden käyttökokemuksen sekä uusitun logon sijainnin. Aikaisempien tietojen mukaan ainakin yhdessä uudessa puhelimessa on Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri ja laitteen lähtöhinnan pitäisi olla 2999 juanissa, mikä tarkoittaa alle 400 euroa.

Huhujen mukaan Redmi K40 -mallistossa tullaan näkemään kolme puhelinta, jotka ovat Redmi K40 -perusmalli, Redmi K40S -versio sekä huippupuhelin Redmi K40 Pro. Kaikissa malleissa pitäisi olla 5G-yhteydet ja ainakin pro-versioon odotetaan 108 megapikselin pääkameraa.

Uutuuspuhelimet tullaan julkaisemaan siis kahden viikon päästä Kiinassa, mutta jo ennen virallista julkaisua tullaan todennäköisesti kuulemaan huhuja sekä näkemään erilaisia vuotoja. Redmi K -sarjan älypuhelimia on Euroopassa nähty usein myynnissä POCO- ja Mi -mallistoissa.

Lähde: Weibo (Redmi, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi