XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee ensimmäiset Redmi Note 13 -sarjan puhelimet syyskuun aikana – Luvassa 200 megapikselin kamera ja Dimensity 7200-Ultra -järjestelmäpiiri

Xiaomin logo

Xiaomi on vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa ensimmäiset Redmi Note 13 -sarjan älypuhelimet vielä syyskuun aikana. Vaikka tarkkaa päivää ei ole vahvistettu, niin nyt Xiaomi on päättänyt paljastaa ensimmäisiä yksityiskohtia malliston kärkimallista.

Redmi Note 13 Pro+ -puhelin on saamassa monia innovaatioita, jotka on toteutettu yhteistyössä Samsungin ja MediaTekin kanssa. Redmi Note 13 -malliston odotetaan koostuvan aluksi ainakin kolmesta mallista, jotka ovat Note 13, Note 13 Pro sekä Note 13 Pro+.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kärkimalliin on tulossa ainakin kustomoitu versio Samsungin kehittämästä ISOCELL HP3 -sensorista, jonka tarkkuus on 200 megapikseliä. Xiaomin mukaan uusittu kamera tulee työntämään kuvauskokemusta parempaan suuntaan myös keskihintaluokassa.

Lisäksi Xiaomi on työskennellyt läheisesti MediaTekin kanssa, jotta kuvauksesta ja suorituskyvystä on saatu kaikki hyöty irti. Xiaomi on vahvistanut Redmi Note 13 Pro+ -puhelimen saavan ensimmäisenä uuden MediaTekin kehittämän Dimensity 7200-Ultra -järjestelmäpiirin. Kyseessä on hieman paranneltu versio Dimensity 7200 -versiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Järjestelmäpiiri on valmistettu 4 nanometrin prosessilla. Tietojen mukaan siinä on kahdeksan ydintä, jotka ovat kaksi 2,8 GHz:n kellotaajuudella toimivaa Cortex-A715-ydintä sekä kuusi Cortex-A510-ydintä. Lisäksi grafiikkaprosessorina on Arm Mali-G610.

Todennäköisesti Xiaomi tulee vahvistamaan enemmän tietoja Redmi Note 13 -sarjan puhelimista vielä ennen julkaisua.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi