POCOYleinen

Xiaomi esittelee kaksi uutta POCO-puhelinta Euroopassa 22. maaliskuuta

Xiaomi ilmoitti jo aikaisemmin tänään julkaisevansa uuden Poco-puhelimen Intian markkinoilla 30. maaliskuuta, mutta jo ennen tätä uusi laite tullaan näkemään myös Euroopan markkinoilla. Xiaomi on ilmoittanut esittelevänsä globaalisti kaksi uutta POCO-puhelinta 22. maaliskuuta, eli ensi viikon maanantaina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuus järjestetään maanantaina 22. maaliskuuta kello 13 Suomen aikaa. Tilaisuus lähetetään suorana YouTuben, Facebookin ja Twitterin välityksellä. Tilaisuuden uudet tuotteet ovat tietojen mukaan POCO X3 Pro sekä POCO F3.

Tuoreimpien raporttien mukaan POCO X3 Prossa tultaisiin näkemään Qualcomm Snapdragon 860 -järjestelmäpiiri, joka olisi hieman paranneltu versio Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiristä. Qualcomm ei ole kyseistä järjestelmäpiiriä koskaan julkaistu, mutta huhujen mukaan Snapdragon 860 on kuitenkin tulossa. POCO X3 Prohon odotetaan myös 48 megapikselin neloiskameraa, joka koostuu pääkameran ohella ultralaajakulmakamerasta, makrokamerasta sekä syvyyskamerasta.

POCO X3 Pro saattaa saada myös Full HD+ -tasoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Huhujen perusteella laitteessa olisi myös 5160 milliampeeritunnin akku, 33 watin pikalataus sekä NFC-tuki.

POCO F3 -puhelimen odotetaan olevan sama laite kuin aikaisemmin Kiinassa esitelty Redmi K40. Kyseessä olisi puhelin, jossa on 6,67 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella sekä tehoista pitäisi vastasta tuoreen Snapdragon 870 -järjestelmäpiirin.

Lähde: Xiaomi (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:POCO