POCOYleinen

Xiaomi julkaisee uuden POCO X3 Pron 30. maaliskuuta Intiassa

Xiaomin tytärbrändi Poco on ilmoittanut julkaisevansa ainakin Intian markkinoille uuden Poco X3 Pro -älypuhelimen 30. maaliskuuta. Asia on vahvistettu brändin sosiaalisen median tileillä, jossa on jo pidemmän aikaa vihjattu tulevan puhelimen julkaisusta. Kyseessä on pro-versio viime vuonna myös Suomessakin myyntiin saapuneesta POCO X3 -puhelimesta.

Tuoreimpien raporttien mukaan POCO X3 Prossa tultaisiin näkemään Qualcomm Snapdragon 860 -järjestelmäpiiri, joka olisi hieman paranneltu versio Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiristä. Qualcomm ei ole kyseistä järjestelmäpiiriä koskaan julkaistu, mutta huhujen mukaan Snapdragon 860 on kuitenkin tulossa. POCO X3 Prohon odotetaan myös 48 megapikselin neloiskameraa, joka koostuu pääkameran ohella ultralaajakulmakamerasta, makrokamerasta sekä syvyyskamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

POCO X3 Pro saattaa saada myös Full HD+ -tasoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Huhujen perusteella laitteessa olisi myös 5160 milliampeeritunnin akku, 33 watin pikalataus sekä NFC-tuki.

Tiedot puhelimesta kannattaa ottaa kuitenkin vielä pienellä varauksella vastaan, sillä kovin paljon huhuja tai vuotoja ei puhelimesta vielä ole nähty. Tarkempia tietoja on kuitenkin luvassa 30. maaliskuuta, jolloin POCO X3 Pro tullaan julkaisemaan virallisesti.


Lähde: Twitter (POCO India)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:POCO