XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee kolme Redmi K60 -sarjan puhelinta 27. joulukuuta – ensimmäiset kuvat ja tiedot julkaistiin

Redmi K60 -sarja julkaistaan ensi viikolla.

Xiaomi tulee julkistamaan kotimarkkinoillaan kolme uutta huippupuhelinta, jotka kuuluvat Redmi K60 -mallistoon. Julkaisupäivämääräksi on vahvistettu 27. joulukuuta, ja samalla yhtiö on julkistanut ensimmäisiä tietoja sekä kuvia.

Odotettavasti mallisto koostuu kolmesta puhelimesta, jotka kantavat nimiä Redmi K60, Redmi K60 Pro sekä Redmi K60E, mutta tällä kertaa ei tulla näkemään erillistä pelaajille suunnattua versiota. Kaikissa puhelimissa saatetaan nähdä lähes identtinen muotoilu, mutta ainakin järjestelmäpiireissä on eroja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on vahvistanut Redmi K60 -sarjassa nähtävän kolme erilaista järjestelmäpiiriä. Redmi K60 Pro tulee saamaan Qualcommin uusimman Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin, kun Redmi K60 -perusmallissa nähdään Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri. Lisäksi edullisin Redmi K60E tulee saamaan MediaTekin kehittämän Dimensity 8200 -järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Weibo-palvelussa Xiaomi on myös julkaissut ensimmäisen kuva, jossa on nähtävästi Redmi K60 Pro. Puhelimessa on muovinen kehys, mutta pinnat ovat todennäköisesti lasia. Takaosassa on hiilikuitumainen kuviointi. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kameraa sekä LED-salamavalo.

Huhut ovat kertoneet, että Redmi K60 tultaisiin näkemään globaaleilla markkinoilla POCO F5 5G -mallinimellä. Mahdollisesti muitakin Redmi K60 -sarjan puhelimia nähdään globaaleilla markkinoilla, mutta hieman eri markkinointinimillä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi