OnePlusYleinen

OnePlus 11 -puhelimen live-kuvat ja tiedot paljastuivat viranomaistietokannasta – tällaisesta huippupuhelimesta on kyse

OnePlus on jo vahvistanut esittelevänsä globaalisti 7. helmikuuta uuden OnePlus 11 -älypuhelimen. Kiinassa puhelinta odotetaan vielä hieman aikaisemmin joulukuun tai viimeistään tammikuun aikana. Nyt myös Kiinan televiranomainen Tenaa on listannut tietokannassaan julkaisemattoman puhelimen live-kuvat sekä tekniset tiedot.

Julkaistut live-kuvat paljastavat OnePlus 11 -puhelimen muotoilun lähes kokonaan, ja ne vahvistavat aikaisempia vuotoja. Puhelimen takaosassa nähdään pyöreä kamera-alue, joka on melko lähellä laitteen reunaa. Kameroita on siinä kolme kappaletta sekä mukana on LED-salamavalo. Takaosassa on myös OnePlussan logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etuosassa nähdään reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, jossa on vasemmassa yläkulmassa etukameraa varten tehty reikä. Kuvien perusteella vasemmassa reunassa on äänenvoimakkuuspainikkeet ja oikeassa reunassa on virtapainike yhdessä Alert Slider -kytkimen kanssa.

Tenaa on myös listannut puhelimen teknisiä ominaisuuksia. OnePlus 11 tarjoaa 6,7 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on QHD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee samaan kahdenytiminen järjestelmäpiiri, joka on kellotettu 3,18 GHz:n tasolle. Kyseessä on vahvistettu jo aikaisemmin olevan Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 2.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 tullaan julkaisemaan 12 tai 16 gigatavun RAM-muistilla sekä 256 tai 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Tenaan mukaan akun koko olisi 2435 milliampeerituntia, mutta tuttuun tapaan akku on jaettu kahtia, joten kokonaiskapasiteetti on 4870 milliampeerituntia.

Yhteensä kameroita on neljä kappaletta, joista yksi on 16 megapikselin tasoinen selfiekamera. Takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 48 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 32 megapikselin telekamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 / Kuva: OnLeaks

OnePlus 11 on 8,53 millimetriä paksu ja painaa 205 grammaa. Sertifiointi paljastaa puhelimessa olevan näytönalainen sormenjälkilukija. Tenaa ei paljasta Android-versiota, mutta todennäköisesti kyseessä on tuorein Android 13.

OnePlus on itse jo aikaisemmin vahvistanut OnePlus 11 -puhelimen jatkavan yhteistyötä kameravalmistaja Hasselbladin kanssa. Lisäksi puhelimen on kerrottu saavan Alert Slider -kytkimen. OnePlus tulee varmasti kertomaan laitteesta vielä enemmän yksityiskohtia julkaisun lähestyessä.

Lähde: TENAA (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus