XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee Redmi Note 11T -sarjan puhelimet 24. toukokuuta – ensimmäiset kuvat julkaistiin

Redmi Note 11T

Xiaomi on vihjaillut muutaman viikon aikana uusista Redmi Note 11T -sarjan älypuhelimista ja nyt yhtiö on vihdoin vahvistanut myös julkaisupäivän. Uutuuspuhelimet tullaan julkaisemaan ensi viikolla 24. toukokuuta Kiinassa.

Samalla kun Xiaomi vahvisti julkaisupäivän, niin yhtiö on julkaissut ensimmäiset vihjailevat kuvat laitteista. Xiaomi on vahvistanut julkaisevansa ainakin Redmi Note 11T Pro- ja Redmi Note 11T Pro+ -puhelimet, mutta nähtävästi samalla tullaan esittelemään myös Redmi Note 11T -perusmalli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin julkaisemassa kuvassa on esillä tulevan puhelimen kamera-alue. Kameroita puhelimen takaosassa on kolme kappaletta, joiden rinnalla on lisäksi kaksois-LED-salamavalo. Kuvassa nähtävät väriversiot ovat sininen sekä harmaa. Yksi julkaistuista kuvista vahvistaa puhelimessa olevan myös 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä kaiutin yläreunassa.

Redmi Note 11T -malliston kaksi puhelin kantavat mallikoodeja 22041216UC ja 22041216C. Nähtävästi puhelimet ovat varsin lähellä toisinaan, sillä Tenaan aikaisemmin julkaisemien tietojen mukaan puhelimissa on 6,6 tuuman kokoiset näytöt. Puhelimissa on myös 4980 tai 4300 milliampeeritunnin akut sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä. Mitoiksi on ilmoitettu 163,64 x 74,29 x 8,8 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan ainakin yksi tuleva Redmi Note 11T -sarjan puhelin olisi varusteltuna MediaTekin uudella järjestelmäpiirillä. Todennäköisesti kyseessä ei ole uusi Dimensity 8100, vaan ennemminkin edullisempiin laitteisiin suunnattu Dimensity 1300. Toki toisessa puhelimessa saattaa olla Dimensity 1300 ja paremmassa versiossa vastaavasti tehokkaampi Dimensity 8000 -sarjan järjestelmäpiiri.

Tarkempia tietoja Redmi Note 11T -sarjan puhelimista tullaan varmasti kuulemaan viimeistään julkaisun aikaan. Huhujen mukaan Redmi Note 11T Pro saatettaisiin julkaistu globaalisti myös nimellä Poco X4 GT.

Lähde: Xiaomi (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi