XiaomiYleinen

Paljastus: Xiaomi valmistelee uutta POCO X4 GT -älypuhelinta – odotuksissa myös POCO X4 GT+

POCO X3 GT

Xiaomi näyttää panostavan tänä vuonna vahvasti Poco-tuoteperheeseen, sillä jatkuvasti on tulossa uusia puhelimia. Nyt on paljastunut tieto jo seuraavasta puhelimesta, mikä kantaa nimeä Poco X4 GT. Aikaisemmin Xiaomi esitteli jo Poco X4 Pro 5G -puhelimen, joten X-mallisto tulee laajentumaan entisestään.

Poco X4 GT -puhelimen julkaisua odotetaan lähiviikkoina ja kyseessä on uudelleen nimetty versio Kiinassa pian julkaistavista Redmi Note 11T Pro -puhelimista. Xiaomi tulee luottamaan siis tuttuun strategiaan, jossa uusi Redmi Note -sarjan puhelin jää Kiinan markkinoille ja sitä myydään globaalisti Poco-brändin alaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

POCO X4 Gt mainittu IMEI-tietokannassa.

Viime vuonna Xiaomi esitteli myös Poco X3 GT -puhelimen, joka ei tullut myyntiin Euroopassa, vaan sen kohdemarkkina oli Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa. Tämä saattaa olla tilanne myös Poco X4 GT -mallin kanssa.

Xiaomi ei ole vielä julkaissut Redmi Note 11T Pro -puhelinta, mutta siitä tiedetään huhujen perusteella paljon. Laitteessa olisi 6,6 tuuman LCD-näyttö 144 hertsin virkistystaajuudella, Dimensity 8100 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimeen odotetaan myös 5000 milliampeeritunnin akkua 67 watin pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edellä mainitut ominaisuudet tullaan todennäköisesti näkemään myös Poco X4 GT -puhelimessa. Xiaomin on kerrottu myös valmistelevan Poco X4 GT+ -puhelimen julkaisua, joka perustuisi tulossa olevaan Redmi Note 11T Pro+ -puhelimeen. Suurin uudistus olisi 4300 milliampeeritunnin akku sekä 120 watin tehoinen pikalataus.

Todennäköisesti Xiaomin suunnitelmista kuullaan lisätietoja vielä ennen julkaisua.

Lähde: Xiaomiui.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi