AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi esittelee uuden älypuhelinmalliston ensi viikolla – Puhtaalla Androidilla globaaleille markkinoille?

Xiaomi tulee järjestämään 5. syyskuuta globaalin lanseeraustilaisuuden Intian New Delhissä. Xiaomin mukaan tilaisuudessa esitellään uusi puhelin, jossa on ”Flagship Dual Camera”. Huhuissa on odotettu, että kyseessä olisi heinäkuussa Kiinassa julkaistun Xiaomi Mi 5X -puhelimen maailmanlaajuinen julkaisu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime kuussa kävi ilmi, että Xiaomi on mahdollisesti kehittämässä Xiaomi Mi A1 nimistä älypuhelinta, jonka mallikoodi on MDG2. Teknisesti ja ulkoisesti puhelimen odotetaan olevan hyvin pitkälti Xiaomi Mi 5X -puhelimen kaltainen. Mi A1:n tiedetään olevan Dual-SIM -puhelin, jonka ohjelmiston on Google suunnitellut. Laitteen tiedetään olevan myös Android One -puhelin, jossa on kaksoiskamera sekä 5,5 tuuman Full HD -näyttö.

Nyt 5. syyskuuta pidettävässä globaalissa lanseeraustilaisuudessa Xiaomi on luvannut esitellä yhtiön uuden älypuhelinmalliston, jonka ensimmäinen puhelin voisi olla Mi A1. Android One -käyttöjärjestelmän kaltainen puhdas Android voisi tarkoittaa, että Xiaomilla on tarkoituksena laajentaa puhelimiensa saatavuutta myös muualle maailmaan.

Lähde: Xiaomi (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android