XiaomiYleinen

Xiaomi Civi 2 -puhelin esitellään 27. syyskuuta – keskittyy tyylikkyyteen sekä keskitason ominaisuuksiin

Xiaomi Civi 2

Xiaomi on tänään vahvistanut, että yhtiö tulee julkistamaan kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Xiaomi Civi 2 -älypuhelimen 27. syyskuuta. Samalla Xiaomi on vahvistanut aloittavansa yhteistyön Hello Kittyn kanssa. Civi-tuoteperheen puhelimet ovat aikaisemmin olleet saatavilla vain Kiinan markkinoilla.

Samalla Xiaomi on myös julkaissut ensimmäisiä kuvia Civi 2 -puhelimen takaosasta. Puhelimen takaosassa on mielenkiintoinen aaltomainen kuviointi. Kamera-alueesta on tehty kookas ja se löytyy vasemmasta yläkulmasta. Kamera-alueessa nähdään kolme kamerasensoria, kaksois-LED-salama sekä teksti ”50MP”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat paljastavat puhelimen yläreunassa olevan infrapunalähetin sekä Dolby Atmos -logo, joka viitannee stereokaiuttimiin. Kuvien perusteella Xiaomi Civi 2 tulee saamaan myös kaartuvan näytön, mutta kuvat eivät vielä paljasta puhelimen muotoilua kuin takaosasta.

Aikaisempien huhujen mukaan puhelimen tehoista tulisi vastaamaan Qualcommin kehittämä Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Tietojen mukaan puhelimen mallinumero olisi 2209129SC, joka on paljastanut myös Kiinan 3C-sertifioinnista. Koodinimen tiedetään olevan ”Ziyi”. Huhujen mukana puhelimessa olisi 6,56 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi puhelimeen on odotettu jopa 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku tulee olemaan 4500 milliampeeritunnin kokoinen ja sitä ladattaneen 67 watin tehoisella pikalatauksella. Huhujen mukaan pääkamera olisi voinut olla 200 megapikselin tasoinen, mutta kuvat vahvistavat sen olevan 50 megapikselin tasoinen. Puhelimeen odotetaan myös 8 megapikselin ultralaajakulmakameraa sekä 2 megapikselin makrokameraa. Etuosassa voisi olla myös 50 megapikselin kamera.

Tarkempia tietoja Xiaomi Civi 2 -puhelimesta kuullaan varmasti lähipäivinä, mutta kaikki tiedot varmistuvat viimeistään ensi viikolla.

Lähde: Weibo (Xiaomi, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi