XiaomiYleinen

Tältä näyttää Xiaomin tuleva Redmi Pad SE – Tuotekuvat paljastuivat

Redmi Pad SE

Xiaomin on tiedetty valmistelevan uuden edullisemman hintapisteen tabletin julkaisua, joka olisi seuraaja Redmi Pad -tabletille. Aikaisempien huhujen mukaan laitteen nimeksi olisi tullut Redmi Pad 2, mutta nyt uudet vuotaneet tuotekuvat kertovat laitteen olevankin Redmi Pad SE.

Tuotekuvien perusteella kyseessä on vain pieni päivitys edeltäjään, eikä merkittäviä uudistuksia kannata odottaa. Kuvissa nähdään kolme väriversiota, jotka ovat vihreä, harmaa sekä violetti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Pad SE -tabletin kerrotaan saavan tehonsa Qualcommin kehittämästä Snapdragon 680 -järjestelmäpiiristä. Näyttö on kooltaan 11 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytön tarkkuus on 1920 x 1200 pikseliä ja siinä on 90 hertsin virkistystaajuus.

Huhujen mukaan laitteessa olisi 8 megapikselin kamera takaosassa sekä 5 megapikselin kamera etuosassa. Käyttöjärjestelmäksi on tulossa Android 13, jonka päällä hyrrää MIUI 14 -käyttöliittymä. Xiaomiui.net-sivuston mukaan Redmi Pad SE tunnetaan myös koodinimellä ”xun”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tablettia odotetaan globaaleille markkinoille pian. Mahdollisesti Redmi Pad SE voitaisiin nähdä Xiaomi 13T- ja Xiaomi 13T Pro -puhelimien rinnalla syyskuun alussa.

Lähde: Xiaomiui.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi