XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee uudet POCO F5- ja POCO F5 Pro -älypuhelimet 9. toukokuuta – yllätyksiä ei ole todennäköisesti luvassa

Xiaomi on tänään vahvistanut järjestävänsä uusien Poco-tuotteiden laseeraustilaisuuden globaalisti 9. toukokuuta. Tilaisuus järjestetään netin välityksellä, eikä Xiaomilla ole tällä kertaa tarjottavanaan mitään suuria yllätyksiä.

Tilaisuuden antimina nähdään Poco F5- ja Poco F5 Pro -älypuhelimet, joista tiedetään hintaa ja saatavuutta lukuun ottamatta jo aivan kaikki. Puhelimet on nähty nimittäin jo Kiinan markkinoilla hieman eri mallinimillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

POCO F5 Pro

Poco F5 Pro on sama puhelin kuin Kiinassa julkaistu Redmi K60. Puhelimen tarkat tuotekuvat ja tiedot paljastuivat jo aikaisemmin venäläisen verkkokaupan kautta. Puhelimessa tullaan näkemään 6,67 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus sekä integroitu sormenjälkilukija.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin viime syksyn Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia. Poco F5 Prossa on myös 64 megapikselin kolmoiskamera, 5160 milliampeeritunnin akku sekä 67 watin pikalataus. Tarkemmat tiedot voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 12 Turbo

Poco F5 -puhelimen tiedetään olevan uudelleen brändätty versio Kiinassa hiljattain julkaistusta Redmi Note 12 Turbosta. Puhelin on saamassa suuren 6,67 tuuman kokoisen OLED-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa Qualcommin uusin Snapdragon 7+ Gen 2 -järjestelmäpiiri, joten Poco F5 voisi olla ensimmäinen piiriä käyttävä puhelin globaaleilla markkinoilla.

Odotettavasti puhelimessa olisi 64 megapikselin kolmoiskamera, 5000 milliampeeritunnin akku sekä 67 watin pikalataus. Tarkemmat tiedot Poco F5 -puhelimen tiedoista voi katsoa Redmi Note 12 Turboa koskevasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi