GoogleYleinen

Googlen tulevan Pixel Watch 2 -älykellon tärkeimmät tekniset tiedot vuotivat

Google Pixel Watch

Viime vuoden lokakuussa Google julkisti ensimmäisen Pixel-älykellonsa melko vanhalla Exynos 9110 -järjestelmäpiirillä. Tänä vuonna Google on vuotojen mukaan julkaisemassa Pixel Watch 2 -älykellon, josta on nyt vuotanut muutamia tärkeimpiä teknisiä tietoja.

Android Authority on paljastanut kellon tietoja tuoreessa artikkelissaan. Järjestelmäpiiriksi Google on tällä kertaa valinnut Qualcommin valmistaman kelloille suunnatun Snapdragon W5 Gen 1 -version. Sen pitäisi tuoda mukanaan paljon parannuksia esimerkiksi energiatehokkuuteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku tulee myös kasvamaan, sillä vuodon mukaan se on 306 milliampeeritunnin kokoinen aikaisemman 294 milliampeeritunnin sijasta. Suurempi akku yhdistettynä kehittyneempään järjestelmäpiiriin, pitäisi tuloksena olla parempi akunkesto.

Vuodon mukaan Pixel Watch 2 -kellossa on edeltäjän tavoin paksut mustat kehykset näytössä. Näyttö olisi kooltaan 1,2 tuumaa ja se perustuu pyöreään OLED-paneeliin, jossa on 384 x 384 pikselin tarkkuus. Näytön valmistuksesta vastaa Samsung Display.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmäksi on tulossa Android 13 -pohjainen Wear OS 4, jossa on tuki dynaamisille teemoille sekä saumattomille päivityksille. Pixel Watch 2 on saamassa myös UWB-tuen, joka mahdollistaa laitteen etsimisen, auton lukituksen avaamisen ja saumattoman mediatoiston siirron Pixel-tablettiin.

Android Authority on jakanut myös jälleenmyyjien demolaitteisiin tarkoitetun animaation, jonka voi katsoa alapuolelta. Todennäköisesti lisätietoja Pixel Watch 2 -kellosta saadaan vielä tulevien viikkojen aikana.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google