XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli huippuluokan FlipBuds Pro -kuulokkeet – tarjoavat melunvaimennuksen, langattoman latauksen ja uuden Qualcomm QCC5151 -piirin

Xiaomi on esitellyt tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet täyslangattomat nappikuulokkeet, jotka kantavat nimeä Xiaomi FlipBuds Pro. Kyseessä ovat nappikuulokkeet, jotka ovat tehty haastamaan Applen huippuluokan AirPods Pro -kuulokkeet. Xiaomi ei ole mikään uusi peluri langattomien kuulokkeiden markkinoilla, mutta todellisia huippuluokan kuulokkeita yhtiöltä ei ole aikaisemmin nähty.

Uudet Xiaomi FlipBuds Pro -kuulokkeet tarjoavat 11 mm suuruisen dynaamisen elementin, joka takaa erinomaisen äänenlaadun. Lisäksi kuulokkeet tukevat Qualcommin kehittämiä aptX-tekniikoita, jotka takaavat paremman äänenlaadun ja vakauden Bluetooth-yhteyden yli. Xiaomi on pakannut kuulokkeisiin myös aktiivisen taustamelun vaimennuksen, joka voi vähentää taustamelua jopa 40 desibelillä. Kuulokkeissa on kolme melunvaimennustilaa, jotka ovat korkea, keskitaso ja matala, jotka ovat suunniteltu käytettäväksi eri melutasoissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Taustamelun vaimennuksen vastakohtana FlipBuds Prot tarjoavat myös läpinäkyvyystilan, jonka avulla voidaan paremmin kiinnittää huomiota ympäristön ääniin. Kuulokkeet ovat varusteltu tulpallisella rakenteella, joten ne pysyvät silikonitulppien avulla paremmin korvissa. Mikrofoneja kuulokkeissa on jopa kolme, joiden avulla toteutetaan taustamelun vaimennus ja vähennetään puheluiden kohinaa. Lisäksi Xiaomi on pakannut kuulokkeisiin maailman ensimmäisen Qualcomm QCC5151 -Bluetooth-äänipiirin. Kuulokkeet tukevat lisäksi kahden laitteen samanaikaista yhteyttä, joten ne voivat olla yhdistettynä puhelimeen ja tietokoneeseen saumattomasti.

Xiaomi on kertonut kuulokkeissa olevan pitkä 28 tunnin akunkesto latauskotelon avulla, mutta kuulokkeiden akunkesto riittää 7 tunniksi. FlipBuds Prot tarjoavat myös nopean latauksen, sillä jopa 5 minuutin latauksella pitäisi kuulokkeista löytyä virtaa kahdeksi tunniksi. Kuulokkeiden kerrotaan latautuvan kotelossa täyteen vain 35 minuutissa ja Xiaomi on laittanut FlipBuds Proihin mukaan myös tuen langattomalle lataukselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet tulevat saataville 799 juanin hintaan, joka on noin 102 euroa. Myynti alkaa Kiinassa 21. toukokuuta, mutta saatavuudesta globaaleilla markkinoilla ei ole vielä mitään tietoa.

Lähde: Xiaomi FlipBuds Pro -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi