XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli Smart Band 8 Active -aktiivisuusrannekkeen alle 30 euron hinnalla

Xiaomi Smart Band 8 Active

Xiaomi tuo globaalisti myyntiin Smart Band 8 -aktiivisuusrannekkeen rinnalla myös uuden Smart Band 8 Active -version. Kyseessä on karsitumpi sekä edullisempi versio. Käytännössä vain sama laite kuin Redmi Smart Band 2.

Xiaomi Smart Band 8 Active -aktiivisuusranneke tarjoaa kompaktissa kokoluokassa samoja ominaisuuksia kuin monet muut Xiaomin kellot. Laitteen painoksi on ilmoitettu 14,9 grammaa ja se on 5ATM-luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Aktiivisuusranneke on julkaistu viidessä värissä, jotka ovat musta, valkoinen, vaaleanpunainen, sininen sekä tummanvihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 1,47 tuumaa ja se perustuu TFT-tekniikkaan. Näytön tarkkuus on 320 x 172 pikseliä ja siinä on 450 nitin kirkkaus. Kellotauluja on tuettuna yli 100 erilaista, joilla pystyy tuomaan omaa persoonallisuuttaan esille.

Smart Band 8 Active pitää sisällään kiihtyvyysanturin ja optisen sykeanturin. Sisäänrakennettua GPS-yhteyttä ei ole tarjolla. Yhteys on Bluetooth 5.1 BLE -version varassa. Laite on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 210 milliampeerituntia. Akun luvataan kestävän 14 päivän verran. Xiaomi lupaa aktiivisuusrannekkeessa olevan yli 50 erilaista urheilutilaa. Smart Band 8 Active mittaa sykettä, veren happipitoisuutta, unta sekä naisten kuukautiskiertoa.

Euroopassa Xiaomi on kertonut Smart Band 8 Activen hinnaksi 26 euroa.

Lähde: Xiaomi Smart Band 8 Active -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kerro ihmessä mistä muka tuo lähte alle 30€ ? Ei kyllä äkkiä googletamalla mistään.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi