XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli täyslangattomat Redmi Buds 3 Pro -kuulokkeet – tarjoavat melunvaimennuksen ja langattoman latauksen

Xiaomi on tänään julkaissut globaaleille markkinoille uudet Redmi Buds 3 Pro -kuulokkeet, jotka tarjoavat varsin mielenkiintoisia teknisiä ominaisuuksia. Kyseessä ovat samat kuulokkeet, jotka on julkaistu jo Kiinan markkinoille Redmi AirDots 3 Pro -mallinimellä, mutta tekniikassa ei ole suuria uudistuksia.

Uusissa Redmi Buds 3 Pro -kuulokkeissa on panostettu äänenlaadun ohella, akun kestoon sekä melunvaimennukseen. Kuulokkeissa on 9 mm dynaaminen elementti, jonka pitäisi tarjota huippuluokan äänentoisto. Xiaomin mukaan kuulokkeet tarjoavat jopa 35 desibelin älykkään melunvaimennuksen, jota voidaan säätää peräti kolmesta erilaisesta tilasta, joita ovat syvä, tasapainoinen sekä lievä. Taustamelun vaimennus toteutetaan kolmen mikrofonin avulla, joiden ansiosta kuulokkeet tukevat myös läpikuuluvuustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteystuki sekä parhaimmillaan 69 millisekunnin matalaviiveinen yhteys puhelimen kanssa. Kuulokkeet on mahdollista yhdistää korkeintaan kahteen laitteeseen samanaikaisesti, joka helpottaa kuulokkeiden käyttöä monen laitteen välillä.

Redmi Buds 3 Pro -kuulokkeet tarjoavat lisäksi pitkän 28 tunnin akun keston. Kuulokkeissa on 35 milliampeeritunnin kokoinen akku ja latauskotelo pitää sisällään suuremman 470 milliampeeritunnin akun. Kuulokkeiden akku kestää kerralla ilman aktiivista taustamelun vaimennusta noin 6 tuntia. Xiaomin mukaan kuulokkeiden latausaika on noin tunnin verran ja latauskotelon noin 2,5 tuntia USB-C-liittimen kautta. Redmi Buds 3 Pro -kuulokkeet tarjoavat myös langattoman latauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on tehnyt uutuuskuulokkeista IPX4-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät, joten kuulokkeet eivät hajoa pienestä vedestä tai hiestä. Redmi Buds 3 Pro -kuulokkeet on esitelty kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen sekä musta. Tarkkaa saatavuutta tai hinnoittelua ei ole vielä vahvistettu.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi