HuaweiYleinen

Maimang 10 SE 5G -puhelin julkaistiin – Huawein puhelin ilman Huaweita

Kiinassa on julkaistu tänään odotuksien mukaisesti uusi Maimang 10 SE 5G -älypuhelin, joka tulee tarjolle China Telecomin valikoimiin. Kyseessä on mielenkiintoinen uutuuspuhelin, joka on vaikeuksissa olevan Huawein kehittämä ja valmistama, mutta laitteessa ei mainita Huaweita. Huawei ei ole virallisesti ilmoittanut myyneensä edullisien puhelimien liiketoimintaansa eteenpäin, kuten tehtiin Honorin kanssa, mutta viime aikoina Kiinassa on esitelty Huawein edullisia laitteita useiden uusien brändien alaisuudessa.

Nyt Maimang 10 SE 5G jatkaa Huawein tuttua Maimang-laitesarjaa, mutta Huawei ei ole laitteen taustalla ainakaan markkinoinnin osalta. Puhelimessa hyödynnetään Qualcommin tuoretta Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiriä, joka viittaisi muutoksiin myös Huawein edullisien puhelimien liiketoiminnassa. Huaweilla ei ole itsellään mahdollisuutta hankkia Qualcommin kehittämiä 5G-järjestelmäpiirejä, jonka takia Huaweista ei uutuuslaitteen yhteydessä puhuta mitään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Maimang 10 SE 5G -puhelimessa on suuri 6,51 tuuman HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, jossa on pisaralovi etukameraa varten. Puhelimessa on kerrottu olevan 13 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on 2 megapikselin syvyys- ja makrokamerat. Puhelimeen on saatu lisäksi kookas 5000 milliampeeritunnin akku sekä 22,5 watin pikalataus. Maimang 10 SE 5G tarjoilee lisäksi 6 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä toimii Android.

Kiinassa Maimang 10 SE 5G -puhelin on tulossa myyntiin 24. heinäkuuta 1699 juanin hintaan. Hinta on suoraan muunnettuna noin 222 euroa. Laitetta ei odoteta myyntiin Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla.

Lähde: JD.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei