XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli tyylikkään Watch S1 -älykellon sekä langattomat Xiaomi Buds 3 -kuulokkeet

Xiaomi Watch S1

Xiaomi on julkaissut uutuuspuhelimiensa rinnalla myöskin uuden huippuluokan Watch S1 -älykellon. Kyseessä on tyylikkyyteen ja monipuolisiin ominaisuuksiin keskittyvä kello. Samalla Xiaomi on päivittänyt täyslangattomien kuulokkeidensa valikoimaa.

Uusi Xiaomi Watch S1 on tehty tyylikkääksi ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, safiirilasista ja nahkarannekkeesta. Xiaomi on tehnyt kellosta 5ATM-luokituksen mukaisesti vedenkestävän. Kellossa on kookas 1,43 tuuman pyöreä AMOLED-näyttö. Näytössä luvataan olevan 326 pikseliä tuumaa kohden ja sen kautta pystyy helposti tarkistamaan kellonajan ohella myös ilmoitukset, puhelut ja esimerkiksi navigoinnin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on kertonut Watch S1 -kellon tarjoavan kattavan valikoiman urheilu- ja terveysominaisuuksia. Kellossa on esimerkiksi 117 kuntoilutilaa, jatkuva sykkeenmittaus sekä muita tuttuja toimintoja. Kellossa on luvattu olevan 12 päivän akunkesto normaalilla käytöllä ja jopa 24 päivän valmiusaika. Kelloa ladataan langattomasti.

Kellon muita ominaisuuksia ovat Bluetooth-puhelut, sillä laitteessa on sisäänrakennettuna kaiutin ja mikrofoni. Xiaomi Watch S1 tukee myös kolmannen osapuolen sovelluksia. NFC-yhteyden ansiosta älykellolla voi myös maksaa kaupan kassalla. Käyttöjärjestelmänä toimii Xiaomin itse kehittämä kevyt versio, joka on nähty myös muissakin Xiaomin kelloissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuskello tulee Kiinassa myyntiin kolmessa versiossa. 1099 juania maksavassa versiossa on musta runko ja kuminen ranneke. 1199 juania maksava versio tarjoaa taasen kiiltävän hopean rakenteen ja nahka rannekkeen, joka on sininen tai ruskea. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 153 euroa ja 167 euroa.

Xiaomi Buds 3

Toinen uutuus ovat Xiaomin uudet täyslangattomat kuulokkeet, jotka kantavat nimeä Xiaomi Buds 3. Kyseessä on edullisemmat versio Xiaomin jo aikaisemmin tänä vuonna julkaisemista Xiaomi Buds 3 Pro -kuulokkeista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Buds 3 -kuulokkeissa kerrotaan olevan HiFi-tasoinen äänenlaatu, 40 desibelin aktiivinen taustamelunvaimennus sekä laadukkaat dynaamiset elementit. Akunkesto on 7 tuntia kuulokkeilla ja 32 tuntia latauskotelon kanssa yhteenlaskettuna. Xiaomi on panostanut kuulokkeiden rakenteeseen, sillä niiden kerrotaan olevan 4,6 gramman painoiset ja ne istuvat hyvin korvissa ilman rasitusta.

Kuulokkeet ovat myös IP55-luokituksen mukaisesti vedenkestävät. Tuettuna kerrotaan olevan myös langaton lataus. Xiaomi Buds 3 tukee lisäksi yhteyttä samanaikaisesti kahden laitteen kanssa, joka helpottaa niiden käyttöä.

Kuulokkeet tulevat myyntiin 499 juanin hintaan, joka vastaa 69 euroa. Tarjolla on kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja valkoinen. Lisäksi Xiaomi laajensi Xiaomi Buds 3 Pro -kuulokkeiden värivalikoimaa uudella sinisellä värillä. Pro-versioiden hinta on 699 juania, eli noin 97 euroa.

Xiaomi Buds 3 Pron uusi väriversio.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi