XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisi edullisen Redmi Note 10T -puhelimen – varusteltu IP68-luokituksella ja eSIM-tuella

Redmi Note 10T

Xiaomi on julkaissut yksinomaan Japanin markkinoille uuden Redmi Note 10T -älypuhelimen, joka on pieni päivitys viime vuonna julkaistusta Redmi Note 10 JE -mallista. Puhelinta ei kuitenkaan sovi sekoittaa Intiassa julkaistuun Redmi Note 10T 5G -puhelimeen, sillä Japanissa julkaistussa versiossa on muutamia selviä eroavaisuuksia.

Uutuuspuhelimen pohjana hyödynnetään Redmi Note 10 JE -mallia, sillä muotoilullisesti yhteneväisyys on huomattava. Xiaomi on tehnyt muutoksia kamera-alueeseen, sillä sen muotoilu on hieman muutettu. Lisäksi Redmi Note 10T on saataville kolmessa tyylikkäässä väriversiossa, jotka ovat harmaa, sininen sekä vihertävän sininen. Rakenteessa erikoisuus on IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys, joka on lähes vaatimus Japanin markkinoilla myydyissä puhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 10T tarjoilee 6,5 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2400 x 1080) sekä korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri, joten tuettuna on viidennen sukupolven mobiiliverkot. Erikoisuutena puhelimessa on tuki eSIM-kortille, joka on perinteisen nano-SIM-korttipaikan kaverina.

RAM-muistia on laitettu puhelimeen 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua. Redmi Note 10T tukee lisäksi microSD-muistikorttia aina yhteen teratavuun asti. Kameroita laitteen takaosassa on kaksi, joista tärkein on 50 megapikselin pääkamera f/1.8-aukolla. Toinen kameroista on 2 megapikselin syvyyskamera. Käyttöjärjestelmänä on jo nykyisin vanha Android 11 -versio, jonka päällä hyrrää Xiaomin tuorein MIUI 13 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 10T

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 18 watin pikalatauksella. Xiaomi ei toimita Japanissa puhelimen mukana kuitenkaan laturia, vaan se on ostettava erikseen. Puhelimessa on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitin, kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä infrapunalähetin.

Hintaa puhelimella on 34 800 jeniä, joka vastaa 255 euroa. Redmi Note 10T on suunnattu vain Japanissa myyntiin, joten se ei ole tulossa Euroopassa saataville.

Lähde: Redmi Note 10T -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi