HMDNokiaYleinen

Pian luvassa myös Nokia G50 -älypuhelin, listattiin jo jälleenmyyjien sivuilla

Nokia G20

HMD Global on uudistanut Nokia-puhelimiensa valikoiman tänä vuonna ja luvassa on nykyisin Nokia C-, Nokia G- ja Nokia X -malliston laitteita. HMD Global julkaisee 27. heinäkuuta huhujen mukaan Nokia XR20-, Nokia 6310– ja Nokia C30 -puhelimet, mutta myöhemmin on todennäköisesti luvassa jälleen uusia mielenkiintoisia lanseerauksia. Tällä kertaa Nokiamob.net-sivusto on löytänyt jälleenmyyjien listauksista toistaiseksi julkaisemattoman Nokia G -sarjan puhelimen.

Toistaiseksi Nokia G -mallistoon kuuluvat vain Nokia G10 ja Nokia G20, mutta luvassa on pian Nokia G50 -älypuhelin. Muutamat jälleenmyyjät ovat listanneet puhelimen jo tietokannoissaan sinisessä väriversiossa, mutta valitettavasti mitään tietoja muuten laitteesta ei paljastu. Listaus kuitenkin vahvistaa sen, että Nokia G50 on tulossa myöhemmin tänä vuonna. Usein Nokia-puhelimet ovat päätyneet jälleenmyyjien listauksiin jopa kuukausia ennen julkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime aikoina HMD Global on julkaissut ilman suurempia ilmoituksia useita uusia Nokia-tuotteita, joita ovat olleet muun muassa Nokia C01 Plus– ja Nokia C1 2nd Edition -älypuhelimet sekä Nokia Noise Cancelling Earbuds -kuulokkeet. Nokia G50 -puhelimen virallisesta julkaisusta ei ole vielä tietoa, mutta huhuissa ei ole poissuljettu julkaisua Nokia XR20 -puhelimen rinnalla 27. heinäkuuta.

Todennäköisesti vielä ennen julkaisua myös Nokia G50 -mallista tullaan kuulemaan ja näkemään erilaisia vuotoja, mutta tällä hetkellä enempää tietoja ei ole.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD