AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi julkaisi uuden Mi Box S -laitteen

Xiaomi Mi Box S

Xiaomi on tänään julkaissut uuden päivitetyn Android TV -pohjaisen Mi Box S -laitteen. Kyseessä on seuraaja vuonna 2016 julkaistulle alkuperäiselle Mi Box -laitteelle, mutta suuria teknisiä uudistuksia ei ole vuosien varrella tullut.

Xiaomi on varustellut Mi Boxin lukuisilla Googlen tuotteilla. Laitteessa on sisäänrakennettuna tuki Google Assistantille sekä Chromecastin ominaisuuksille. Puhtaan Android TV -kokemuksen ansiosta laite osaa myös ottaa vastaan äänikomentoja. Mi Box S:ssä on tuki 4K HDR 60 FPS -videoiden toistolle sekä Dolby DTS -äänelle. Teknisesti Mi Box S perustuu neliytimisen järjestelmäpiirin ympärille, jonka kaverina on 2 gigatavua RAM-muistia sekä 8 gigatavua tallennustilaa. Laitteessa on lisäksi Bluetooth 4.2, yksi HDMI 2.0A -portti, perinteinen 3,5 mm ääniliitin, USB 2.0 -portti sekä virtajohdon liitin. Xiaomi Mi Box S:n käyttöjärjestelmänä toimii viimeisin Android TV -versio, joka perustuu Android 8.1 Oreoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti uusittu Mi Box S on saanut muutoksia. Lisäksi Xiaomi on päivittänyt kaukosäätimen ulkoasua.

Toistaiseksi Mi Box S on tulossa myyntiin Yhdysvalloissa lokakuun 19. päivä. Hintaa laitteella on 60 dollaria. Xiaomi Mi Box S on odotettavissa myyntiin myös Suomen markkinoille, mutta aikataulu ja hinnoittelu on vielä auki.

Lähde: Xiaomi Mi Box S -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android