AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi julkaisi virallisen kuvan ensi viikolla julkaistavasta Mi Max 3 -puhelimesta

Xiaomi on tänään julkaissut ensimmäisen virallisen kuvan ensi viikolla julkaistavasta Mi Max 3 -puhelimesta. Kuvassa on nähtävissä selvästi puhelimen massiivinen 6,9 tuuman 18:9-kuvasuhteen kosketusnäyttö sekä laitteen etupuoli kokonaisuudessaan.

Xiaomi kertoi aikaisemmin, että puhelin tullaan esittelemään 19. heinäkuuta, eli ensi viikon torstaina. Puhelin on käväissyt jo aikaisemmin Kiinan televiranomaisen Tenaan käsittelyssä, jonka johdosta pitkälti kaikki puhelimen tiedot ovat paljastuneet. Julkaistujen teknisien tietojen mukaan laitteen mitat ovat 176,15 × 87,4 × 7,99 millimetriä ja painoa on 221 grammaa. Näytön kooksi ilmoitetaan 6,9 tuumaa ja tarkkuutta on 2160 x 1080 pikseliä. Myöskin akun on ilmoitettu olevan massiivinen 5400 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti Tenaa ei paljasta tulevan puhelimen järjestelmäpiiriä, mutta sen pitäisi olla todennäköisesti keskiluokan Snapdragon 636 tai Snapdragon 710. RAM-muistiksi Tenaa ilmoittaa 3, 4 tai 6 gigatavua mallista riippuen, kun taas sisäistä tallennustilaa on 32, 64 tai 128 gigatavua. Puhelin tukee lisäksi muistikorttia aina 128 gigatavuun asti. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 8.1 Oreo, jonka päällä toimii Xiaomin oma MIUI-käyttöliittymä. Kameroiden osalta Tenaa ilmoittaa, että pääkamera koostuu 12 ja 8 megapikselin sensoreista, kun taasen etukamera on suuruudeltaan 8 megapikseliä.

Lähde: Xiaomi Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android