AndroidHonorYleinen

Pian julkaistavan Honor Note 10 -puhelimen erikoisversio kuvassa – Rolls-Royce-versio voi maksaa jopa 1500 euroa

Vuotokuvassa Honor Note 10 Rolls-Royce Edition.

Huawein sisarbrändi Honor tulee pian julkaisemaan uuden suurinäyttöisen Honor Note 10 -puhelimen, mutta tarkkaa aikataulua julkaisulle ei ole vielä annettu. Honor Note 10 on nähty viime aikoina muun muassa live-kuvissa, vaikka laitteen teknisistä tiedoista on vain hataria huhuja. Tällä kertaa verkkoon on vuotanut uusi live-kuva, jossa esittäytyy ensimmäistä kertaa puhelimen erikoisversio. Kyseessä on Honor Note 10 Rolls-Royce-versio.

Huawei on aikaisemminkin tehnyt yhteistyötä automerkkien kanssa, joista hyvä osoitus ovat lukuisat Porsche Design -laitteet. Tällä kertaa Honor on aikeissa siis tehdä yhteistyötä yhden maailman arvostetuimman automerkin kanssa – Rolls-Roycen. Huhujen mukaan uusi erikoisversio Honor Note 10 -puhelimesta tulisi maksamaan Kiinassa jopa 9998 juania, joka on hieman alle 1500 euroa. Kuvan mukaan puhelimessa tulisi olemaan ainakin Rolls-Royce-logo, mutta mitään muuta erikoista vuotokuva ei paljasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Täytyy kuitenkin muistaa, että kuva ja huhut Honor Note 10:n ympärillä kannattaa ottaa toistaiseksi varauksella, sillä laitetta ei ole vielä julkaistu. Uusin vuotokuva vastaa aikaisemmin nähtyjä kuvia Honor Note 10 -puhelimesta.

Lähde: SidTechWorld.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android