XiaomiYleinen

Xiaomi julkistamassa pian POCO F5 Pro -älypuhelimen – ensimmäinen kuva paljastui sertifiointitiedoista

POCO F5 Pro

Xiaomilta on huhuiltu Poco F5 Pro -älypuhelinta jo useamman kuukauden ajan, mutta vihdoin julkaisu on jo lähestymässä. Nettiin on vuodettu kuva, joka on peräisin Yhdysvaltojen FCC-sertifiointitietokannasta. Kuva vahvistaa puhelimesta hieman lisätietoja.

FCC:n tiedot paljastavat Poco F5 Pro -puhelimen takaosasta kuvattuna. Kuvassa puhelimesta nähdään valkoinen väriversio. Kuva myös vahvistaa samalla kyseessä olevan ainoastaan uudelleen brändätty versio Xiaomin jo Kiinassa julkaisemasta Redmi K60 -älypuhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ainoana muutoksena valkoisessa väriversiossa nähdään Poco-logo Redmi-logon sijasta. Lisäksi puhelimen takaosassa on CE-logo, joka viittaa laitteen tulevan myyntiin Euroopassakin. Poco F5 Pron takaosassa on laatikkomainen kamera-alue ja todennäköisesti laite on valmistettu muovin lisäksi lasista.

Tekniikkaan Xiaomin ei odoteta tekevän mitään muutoksia, vaan Poco F5 Pro tarjoisi samat ominaisuudet kuin Redmi K60. Puhelin tulisi saamaan 6,67 tuuman OLED-näytön, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi puhelimessa olisi Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, 5500 milliampeeritunnin akku, 67 watin langallinen lataus sekä 30 watin langaton lataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi K60

Kameroita puhelimeen olisi tulossa kolme, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 16 megapikselin selfiekamera. Tarkemmat tiedot Redmi K60 -puhelimesta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Huhujen mukaan Xiaomi tulisi julkistamaan myös Poco F5 -puhelimen, joka olisi uudelleen brändätty versio Kiinassa julkaistusta Redmi Note 12 Turbo -puhelimesta. Poco F5 -sarja saatetaan nähdä valituilla markkinoilla vielä huhtikuun aikana.

Lähde: Slashleaks

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi