OnePlusYleinen

OnePlus Pad saapui ennakkovarattavaksi – hinta paljastetaan 25. huhtikuuta

OnePlus Pad

OnePlus on tänään kertonut lisätietoja ensimmäisen tablettilaitteensa saatavuudesta. Tabletti esiteltiin jo helmikuun alkupuolella globaalisti, mutta vielä tuolloin hintaan ja saatavuuteen luvattiin palattavan myöhemmin. Myynnin aloitus on kuitenkin nyt lähestymässä.

Tabletin osalta on nyt nimittäin vahvistettu ennakkovarauskampanja, jonka kautta OnePlussan uskollisemmat ja innokkaimmat yhteisön jäsenet voivat ilmoittaa kiinnostuksensa. Kampanja on voimassa 10.-24. huhtikuuta OnePlussan omassa verkkokaupassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Lanseerasimme aiemmin tänä vuonna ensimmäisen tablettimme, OnePlus Padin, joka on iso askel eteenpäin matkallamme kohti parempaa digitaalista elämää. Yhteisöltämme tähän mennessä saatu palaute on ollut aivan uskomatonta, jonka kunniaksi olemme luoneet OnePlus Padille houkuttelevan Early Bird -tarjouksen” sanoo Tuomas Lampén, OnePlussan Euroopan strategiajohtaja.

Toistaiseksi OnePlus ei vahvistanut tabletin tarkkaa hintaa. OnePlussan mukaan suositushinta paljastetaan 25. huhtikuuta ja varsinaiset ennakkotilaukset alkavat 28. huhtikuuta OnePlussan omassa verkkokaupassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Early Bird -ennakkovarauksen tehneet saavat muutamia kaupanpäällisiä. Ostovaiheessa asiakkaat saavat ilmaisen 80 watin SuperVOOC-laturin sekä yhden ilmaisen lisätarvikkeen, joita ovat OnePlus Magnetic -näppäimistö, OnePlus Stylo -kynä tai OnePlus Folio -kotelo.

Valinnan jälkeen tulee maksaa myös 99 euron varaussumma. 25. huhtikuuta Early Bird -varaajat saavat ilmoituksen, jonka jälkeen maksetaan loppusumma viimeistään 28. huhtikuuta. Jos tilauksen haluaa kuitenkin perua, niin varaussumma palautetaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Pad on keskitason Android-tabletti, jossa on paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia. Tabletissa on muun muassa 11,61 tuuman näyttöpaneeli 144 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi suorituskyvystä vastaa Dimensity 9000 -järjestelmäpiiri ja RAM-muistia on 12 gigatavua. Tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus