XiaomiYleinen

Xiaomi julkisti Redmi Buds 4 Pro- ja Redmi Buds 4 -kuulokkeet globaaleille markkinoille

Redmi Buds 4 Pro

Xiaomi esitteli jo toukokuussa Redmi Buds 4 Pro- ja Redmi Buds 4 -kuulokkeet kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta tänään yhtiö on julkistanut samat kuulokkeet myös globaalisti. Uutuuskuulokkeet tarjoavat edulliseen hintapisteeseen laadukkaita ominaisuuksia. Toistaiseksi Xiaomi ei ole ilmoittanut kuulokkeiden saatavuudesta Suomessa.

Edullisemmat Redmi Buds 4 -kuulokkeet tulevat saatavilla valkoisessa ja sinisessä värissä. Hinnaksi on ilmoitettu Euroopassa 59,99 euroa. Redmi Buds 4 Pro -kuulokkeet tulevat saatavilla valkoisena ja mustana. Hintaa niillä on Euroopassa 79,99 euroa. Myynti on aloitettu tänään 29. elokuuta valituilla markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Buds 4 Pro -kuulokkeet ovat kaksikosta nimensäkin mukaisesti paremmin varustellut. Niissä on 10 millimetrin dynaamiset elementit, mutta myös 6 millimetrin diskanttielementti. Xiaomin mukaan kuulokkeissa on tuki 43 desibelin aktiiviselle taustamelun vaimennukselle.

Tuettuna on myös 360-asteinen tilaääniefekti. Redmi Buds 4 Prossa on lisäksi kolme mikrofonia, joiden avulla pystytään puheluiden aikana vaimentamaan melua tekoälyn avulla. Kuulokkeet ovat myös IP54-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät.

Xiaomi on varustellut kuulokkeet Bluetooth 5.3 -yhteydellä ja tuettuna on ääniprofiilit SBC, AAC ja LC3. Redmi Buds 4 Pron akunkesto on 5 tuntia melunvaimennuksella ja 9 tuntia normaalissa tilassa. Latauskotelon avulla akkua saadaan lisää vielä 20 tunnin verran. Redmi Buds 4 Prossa on tuki lataukselle USB-C-liittimen kautta.

Redmi Buds 4 Pro -kuulokkeet tarjoavat kosketusohjauksen ja ne tukevat yhtäaikaisesti yhteyttä kahteen eri laitteeseen. Kuulokkeita voidaan hallita Xiaomin uudella Xiaomi Earbuds -sovelluksella, joka on ladattavissa toistaiseksi vain Android-laitteille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Buds 4

Redmi Buds 4 on karsitumpi versio, mutta tarjoaa silti paljon samoja ominaisuuksia. Xiaomi on varustellut kuulokkeet 10 millimetrin dynaamisilla elementeillä ja tuella 35 desibelin aktiiviselle taustamelun vaimennukselle. Kuulokkeissa on kaksi mikrofonia, joilla onnistuu tekoälyn avustuksella melun poistaminen myös puheluiden aikana.

Kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteys. Akunkesto on melunvaimennuksen kanssa 4 tuntia ja ilman sitä 6 tuntia. Latauskotelolla saadaan akkua lisää 20 tunniksi. 5 minuutin pikalatauksella onnistuu musiikin kuuntelu yhden tunnin ajan. Xiaomi on laittanut kuulokkeisiin myös IP54-luokituksen mukaisen roiskevedenkestävyyden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

 

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi