XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee POCO M5- ja POCO M5s -puhelimet globaalisti 5. syyskuuta

Xiaomin alabrändi Poco on ilmoittanut tänään uudesta julkaisusta, joka järjestetään 5. syyskuuta. Tilaisuuden aikana on kerrottu julkaistavan kaksi uutta älypuhelinta, jotka ovat Poco M5 ja Poco M5s. Vasta elokuun puolivälissä Xiaomi esitteli globaaleille markkinoille Poco M4 5G -puhelimen, joten muutama viikko myöhemmin hypätään jo M5-sarjaan.

Molemmat tulevat puhelimet ovat 4G-laitteita, joten niissä on karsittu 5G-yhteyksistä. Poco M5 -puhelimesta on julkaistu jo ensimmäisiä kuvia, joiden perusteella muotoilu on lähes samanlainen kuin aikaisemmissa Poco M4 -sarjan puhelimissa. Poco M5 -puhelimen on kerrottu saavan 90 hertsin näyttöpaneelin sekä MediaTekin kehittämän Helio G99 -järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti Poco M5s -puhelimessa on paljon samaa, mutta kyseessä voisi olla hieman muunneltu versio. Toistaiseksi kovinkaan tarkkoja tietoja tulevista Poco M5 -sarjan puhelimista ei ole vuotanut.

Tilaisuus järjestetään jo ensi viikolla, joten kovinkaan kauaa tarkkoja tietoja ei tarvitse odotella. Todennäköisesti Xiaomi kertoo puhelimista vielä ennen julkaisua uusia yksityiskohtia, mutta myös erinäisiä vuotoja saatetaan nähdä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Lähde: Twitter (Poco)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi