XiaomiYleinen

Xiaomi julkisti Redmi Note 11T 5G -puhelimen – tuttu puhelin jo entuudestaan

Xiaomi on tänään julkistanut Intian markkinoille uuden Redmi Note 11T 5G -älypuhelimen, josta on huhuttu jo aikaisemmin. Kyseessä on pääasiassa hyvin tuttu puhelin, joka tunnetaan jo entuudestaan kahdella eri nimellä. Xiaomi julkisti saman puhelimen kotimarkkinoillaan Redmi Note 11 -puhelimena ja globaalisti POCO M4 Pro 5G -puhelimena. Intialaiset saavat oman versionsa, eli Redmi Note 11T 5G:n.

Uudessa Redmi Note 11T 5G -puhelimessa on kookas 6,6 tuuman IPS LCD -näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää Full HD+- tasolle. Näytössä on lisäksi 90 hertsin virkistystaajuus sekä etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Xiaomi kertoo näytön tarjoavan myös 450 nitin maksimikirkkauden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 11T 5G saa tehonsa MediaTekin kehittämästä uudesta Dimensity 810 -järjestelmäpiiristä, joka takaa tuen 5G-yhteyksille. Puhelimessa 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa versiosta riippuen. Myös muistikorttipaikka uutuuslaitteesta löytyy jopa yhteen teratavuun asti.

Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Xiaomi ei ole laittanut uutuuspuhelimeensa siis yhtään turhaa kameraa, vaan mukana on oikeasti käytännöllisiä kameroita. Etuosassa on yksi 16 megapikselin kamerasensori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 33 watin teholla. Suuren akun pitäisi latautua 62 minuutissa tyhjästä täyteen. Redmi Note 11T 5G on varusteltuna kylkeen sijoitetulla sormenjälkilukijalla, infrapunalähettimellä, kuulokeliittimellä sekä NFC-yhteydellä. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11, jonka päällä hyrrää MIUI 12.5 -käyttöliittymä.

Intiassa Redmi Note 11T 5G on saatavilla kolmessa väriversiossa, jotka ovat Stardust White, Aquamarine Blue ja Matte Black. Hintaa on edullisimmillaan 6 + 64 gigatavun versiona 16 999 rupiaa, eli noin 199 euroa. Euroopassa myyntiin tullut POCO M4 Pro 5G maksoi vastaavasti 229,90 euroa.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi