SamsungYleinen

Huhu: Samsung Galaxy A23 -puhelimessa on tarkka 50 megapikselin kamera

Samsung Galaxy A22 5G

Samsung julkisti kesällä Galaxy A22- ja Galaxy A22 5G -puhelimet, joissa oli 48 megapikselin pääkamera. Ensi vuonna Samsung on laittamassa entistäkin tarkemmat kamerat puhelimien seuraajaan, jos on uskomista luotettavista tiedoistaan tunnettua Galaxyclub.nl-sivustoa.

Tietojen mukaan Samsung kehittää Galaxy A23 -älypuhelinta, joka olisi tulossa jälleen 4G- ja 5G-versioina. Puhelimeen on vuodon mukaan tulossa tarkka 50 megapikselin pääkamera sekä kookas 5000 milliampeeritunnin akku. Muilta osin puhelimen tekniset tiedot ovat kuitenkin edelleen epäselvät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A23 -puhelimen julkaisuajankohdasta ei vielä ole tarkkaa tietoa. Nähtävästi Galaxy A23 voitaisiin julkaista vasta myöhemmin vuoden 2022 aikana, mutta yhtiöltä on odotettu myös monia muita Galaxy A -malliston uutuuspuhelimia. Huhuissa on ollut muun muassa Galaxy A13, Galaxy A33 ja Galaxy A53, jotka julkaistaan kevään aikana.

Tiedot kannattaa ottaa edelleen pienellä varauksella vastaan, mutta myös Galaxy A23 -puhelimesta kuullaan varmasti lisätietoja ennen julkaisua.

Lähde: Galaxyclub.nl

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung